Doliu în lumea televiziunii. Din păcate, diva a murit. Colegul ei a confirmat decesul

Publicat: 27/02/2019 | 11:17

E doliu în lumea televiziunii! O cunoscută actriță s-a stins din viață, iar unul dintre colegii ei a confirmat trista veste. ”S-a dus”, au fost cuvintele actorului, cu lacrimi în ochi.

Beverley Owen, acțrită cunoscută pentru crearea personajului Marylin în sitcomul „The Munsters”, a încetat din viață pe 21 februarie. Colegul ei, Butch Patrick, nimeni altul decât cel care l-a interpretat pe Eddie Munster în îndrăgita comedie din 1960, a confirmat moartea lui Beverley, pentru USA TODAY. ”S-a dus!”, au fost cuvintele pline de durere rostite de acesta.

 

„Frumoasa Beverley ne-a parasit. Era un suflet dulce”, a mai scris acesta. „Am plăcut-o extrem de mult. Odihnește-te în pace, Bev, și mulțumesc pentru cele 13 episoade memorabile de Marilyn Munster”, a spus actorul, potrivit usatoday.com.

Polly Stone, fiica lui Beverley, a dezvăluit pentru TMZ că mama ei a a murit din cauza cancerului la ovare, iar tragedia s-a produs în casa ei din Vermont. Actrița a fost înconjurată de familie și prieteni, în ultimele clipe de viață.

Citește și...