Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”. S-a tolănit, la soare, pe o bancă și…

Publicat: 28/06/2020 | 20:32

Cătălin Cazacu e la mare! Ca mai toate vedetele din showbiz-ul românesc. Se bucură de razele soarelui, de o baie, de priveliște. Doar că suferă. Iubita lui, Roxana Butnaru, cunoscută drept „sora” lui Codin Maticiuc, nu e lângă el. S-a ”propulsat” pe un iaht din Saint Tropez, el …. doar pe o bancă din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU, PICNIC DE UNUL SINGUR, LA PORTBAGAJUL „BROSCUȚEI”)

Un telefon se duce la ureche. E urechea celebrului Cătălin Cazacu, nimeni altul decât fostul concurect de la Exatlon în urmă cu doi ani, de altfel, de unde și-a căpătat notorietatea. Pare preocupat, cel puțin din imaginile pe care vi le prezintă CANCAN.RO. Iubita lui, o fi, nu o mai fi?, dar nu e lângă el, este într-o altă lume, a exoticului… singură!

Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc

Dar el, Cătălin, s-a dus la marea noastră, unde petrece. Imaginile pe care vi le prezentăm spun altceva, dar este doar un moment mai greu din viața vedetei. Tolănit pe o bancă, e drept, lângă apă, Cătălin butonează, febril, telefonul. Dă în taste, nimeni nu pare a-i răspunde. Roxana Butnaru e departe. Roxana pe care  pus ochii acum aproape acum un an și despre care a crezut, poate, că este iubirea vieții.

Cătălin Cazacu, topit după Roxana

Spre norocul lui, are alături prieteni de nădejde. Cu o zi înainte, Cătălin Cazacu poza alături de amici și era foarte fericit! Impresia de final e însă clară: Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”.

Cum s-a înfiripat relația Cătălin Cazacu – Roxana Butnaru

Prezentatorul de la Kanal D Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru, ”sora” lui Codin Maticiuc, sunt împreună! Asta titra Cancan.ro, în urmă cu mai bine de un an. Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru nu erau văzuți împreună pentru prima oară, dar între cei doi s-a spus că este doar o mare prietenie… Chiar și atunci când prezentatorul de la Kanal D a sărutat-o, în văzul tuturor, pe ”sora” lui Codin Maticiuc. Ușor, ușor, cei doi au început să se simtă din ce în ce mai bine împreună și, de ce nu??, să aibă o relație!

Cătălin Cazacu, pe bancă, ascultând la telefon

(NU RATA: CUM ȘI-A PETRECUT CĂTĂLIN CAZACU ZIUA DE NAȘTERE ÎN PLINĂ PANDEMIE! A PRIMIT O MULȚIME DE URĂRI ȘI A AVUT APROAPE PERSOANELE DRAGI)

Atunci, Cătălin și Roxana au luat la pas un mall, chipurile, strict pentru cumpărături. Cei doi au descins voioși în centrul comercial din Capitală și au luat la rând raioanele. Îmbrăcați sport, s-au sfătuit chiar și pe scările rulante ce ar mai fi de luat. Roxana i-a dat niște idei, gesticulând ușor, iar Cătălin a ținut cont de părerile celei care părea să îi fie, deja, ”jumătate”!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...