Dorian Popa, anunțul despre proiectul-bombă cu Abi Talent! S-au fotografiat în ipostaze care fac senzație pe Internet

Publicat: 31/03/2020 | 21:53

Fanii lui Dorian Popa și ai lui Abi Talent sunt în extaz! Cei doi artiști au decis să colaboreze, iar anunțul despre proiectul-bombă a fost făcut prima dată de actorul din serialul “Sacrificiulv. Mai mult, ei s-au fotografiat în ipostaze care fac senzație pe Internet. 

Citește și: Ce și-a montat Dorian Popa în garajul din casa de 300.000 de euro. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. FOTO

Dorian Popa, proiect-bombă împreună cu Abi Talent

Nu, nu este deloc o glumă! Dorian Popa și Abi Talent au bătut palma pentru un proiect, care se anunță a fi unul uluitor, conform dezvăluirilor făcute chiar de cei doi pe conturile lor de Instagram. După ce au pus la punct unele detalii, ei au făcut o mică ședință foto și au făcut publice imaginile. În timp ce cântărețul de 31 de ani a scris mesajul: “cookin’ w @1babyabi1 (n.r.: pregătind ceva cu Abi)”, iar noul său partener: “abi ❌ Dorian = s a terminat”, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Află și: Abi Talent, mai penibil ca niciodată! Disperat după like-uri și-a dat jos pantalonii în fața oglinzii și… “Nu sunt român și nici țăran!”

Deși au trecut ore bune de la anunțurile lor, deocamdată, nu se știe dacă este vorba despre o colaborare muzicală sau… o apariție a lui Abi Talent într-unul dintre vlogurile lui Dorian Popa. Un lucru este însă cert: cei doi cântăreți au primit sute de critici acide, după cum puteți observa și în imaginea de mai jos. Unele dintre replicile dure au fost la poza în care Dorian Popa îl ține pe Abi Talent în brațe, iar acesta din urmă are o ganteră în mână.

Abi Talent, întâlnire privind un proiect important alături de Dorian Popa © Instagram
Abi Talent, întâlnire privind un proiect important alături de Dorian Popa © Instagram

Nu rata: Cum au fost umiliți Abi Talent și Selly la Românii au Talent de la Pro TV

Printre mesajele pozitive primite în ultimele ore de Abi talent și Dorian Popa se numără și acesta: “Dacă scoateți piesă, o să aveți multe vizualizări”.

Citește și...