Dorian Popa şi Codin Maticiuc au adus un zâmbet pentru copiii bolnavi de cancer! Şi-au petrecut 1 iunie în patul de spital!

Publicat: 01/06/2017 | 16:04

Dorian Popa şi bunul său prieten Codin Maticiuc au făcut un gest meorabil pentru copii aflaţi în suferinţă la Spitalul Fundeni. Ei au venit în vizită de 1 iunie, ducându-le medicamente şi obiecte necesare, provenite din donaţii. Codin şi-a făcut din ajutorarea copiilor bolnavi un ţel, şi a c reat chiar şi o pagina de facebook pentru asta!

Dorian Popa a venit de 1 iunie la Spitalul Fundeni şi le-a adus micuţilor o rază de speranţă. Artistul a dat autografe şi s-a fotografiat cu micuţii. „LA MULŢI ANI copii de pretutindeni bucuraţi-vă de viaţă, fiţi fericiţi, iubiti-vă parinţii, invatati bine dar NU UITATI sa va si distrati #COPILARIA este superba.. dar si trecătoare. Ofera în dar: UN Zambet”, a scris Dorian Popa pe reţeaua de socializare.

Dorian Popa i-a inveselit pe micuţii greu încercaţi de soartă
Dorian Popa i-a inveselit pe micuţii greu încercaţi de soartă

Codin Maticiuc este cel care l-a rugat pe Dorian să-l ajute cu copiii bolnavi, şi a făcut şi el public un mesaj pe facebook, anunţând că nu se lasă până ce nu va renova etajul şapte al spitalului.

Cu Dorian Popa pentru fata de la #702 Astăzi am fost cu Doru la spitalul Fundeni la copiii bolnavi de cancer. De ce cu el? Ca e „vedeta mea de serviciu”. Omul ăla care vine sa ajute oricum, oricand. E omul ăla care nu refuza vreodata o poza, un autograf sau sa vorbească cu cineva. Mi-amintesc ca eram la un moment dat prin ţara si doua doamne foarte bătrâne l-au oprit sa-si faca poza cu el. Băiatul asta le-a pupat mâinile si obrajii cum nu-mi mai pupam eu bunica in ultimii săi ani de viaţa. Asa ca am fost azi. Cu cadouri pentru 1 Iunie si oncoxin. Cum am fost si de Paşti si de Craciun. Ca atat putem deocamdata, eu si îngerii ăştia care fac asta. Si da, am postat de acolo si o fac si acum. Caci de cand o fac pagina Ofera in dar: UN Zambet a crescut de la 2000 la 17.000. Cum sper sa mai crească si acum daca daţi „like”. Şi îngerii de acolo au început sa fie autosuficienti. Au început sa poată strânge lucruri pentru spital doar cu ajutorul paginii lor. Asa ca încercaţi sa nu ne urâţi cum ati facut-o mereu. Ca nu facem destul, ca nu ducem destul, ca nu strângem destul sau ca daca facem destul ca de ce postam. Atat putem caci nu suntem prea deştepţi si cam atat ne duce capul. Dati un like paginii si va rog sa faceti voi mai bine, mai mult si mai discret. Ma veţi ruşina dar si bucura totodata.

P. S. Hai să dam un share caci visul cel mare e sa renovam etajul 7 şi să o facem printr-o pagina puternică”, a scris Codin.

Citește și...