Două franțuzoaice au dat ”țeapă” la Cluj! Ce idee le-a venit după o petrecere de zile mari

Publicat: 30/10/2018 | 08:52
Două franțuzoaice au dat ”țeapă” la Cluj! Ce idee le-a venit după o petrecere de zile mari

Două franțuzoaice au dat ”țeapă” la Cluj! Asta ca să nu mai spună nimeni că numai românii au astfel de idei reprobabile. Se întâmplă, cum s-ar spune, și la case mai mari, acuolo unde – cel puțin în teorie – și pretențiile sunt mai mari. Numai că nu se întîâmplă întotdeauna așa, iar întâmplarea de la Cluj demonstrează asta. 

Știridecluj.ro. informează că două franțuzoaice puse pe petrecere au mers într-un pub din Cluj și au început să comande băutură și mâncare. Femeile se simțeau bine și au făcut tot posibilul pentru a fi într-o formă maximă. Iar festinul franțuzoaicelor a durat… mai bine de 6 ore. Numai că, atunci când a venit momentul plății, cele două franțuzoaice petrecărețe s-au făcut nevăzute cu o abilitate demnă de o cauză mai bună. Dar au scăpat din vedere un amănunt esențial. Localul era prevăzut cu… camere de luat vederi.

Două franțuzoaice au dat ”țeapă” la Cluj: ”Nu vrem să se bucure de țeapa dată…”

Patronii pub-ului au transmis chiar și un mesaj pe Facebook, cerându-și scuze față de cititori, însă sperând că vor reuși să dea de urma celor două franțuzoaice. Până una, alta, acestea au dispărut, iar reprezentanții pub-ului au rămas, cum se spune, cu buzele umflate.

”Ne pare rău că suntem nevoiţi să postăm astfel de întâmplări. Două tinere, vorbitoare de limbă franceză, au stat pe terasa noastră mai bine de 6 ore. Au băut, au mâncat, iar, la final, i-au tras o ţeapă băiatului, tânăr student job-ist, fugind, pur şi simplu, după cum se vede şi în poze. Sperăm să dăm de ele pentru că nu vrem să se bucure de ţeapa dată”, scriu reprezentanții pub-ului pe Facebook.

captura foto pagina de facebook pub
Două franțuzoaice au dat ”țeapă” la Cluj!

CITEȘTE ȘI: CE A PĂŢIT ÎN WEEKEND PUŞTIUL CARE MOŞTENEŞTE UN PALAT, O HERGHELIE ŞI AVERE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO. JUNIORUL CELUI MAI BOGAT PRIMAR DIN ROMÂNIA A COMANDAT ROABE CU VIN DE ZIUA LUI, DAR S-A FĂCUT DE RÂS CÂND A VENIT NOTA DE PLATĂ!