Dovada clară că Misha și Connect-R s-au împăcat! Ce s-a întâmplat azi-noapte

Publicat: 08/12/2018 | 18:13

Deși în urmă cu câteva luni au anunțat că s-au despărțit în urmă cu un an, Misha și Connect-R s-au împăcat, iar dovada este cât se poate de clară. Cei doi încearcă să se comporte civilizat, astfel încât micuța să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei. Misha a fot cea care s-a dat de gol pe contul ei de socializare. Artista a postat o înregistrare video de la Târgul de Crăciun București, filmare în care apare fostul ei partener de viață, cântând pe scenă alături de fiica lor, Maya.

Maya my love !!!❤️”, este mesajul transmis de Connect-R împreună cu videoclipul, videoclip preluat ulterior și de fosta lui soție, Misha, care a fost mai mult decât fericită să-și vadă fiica fericită pe scenă, alături de tatăl ei.

Maya my love !!!❤️

Publicată de Connect-R pe Vineri, 7 Decembrie 2018

„Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă, spunea Misha, pentru VIVA!

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip hop, dance și pop de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț pe contul lui de Instagram.