Dovezile sunt clare! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat a treia oară. Cum a fost răsfățată diva

Publicat: 14/05/2019 | 21:10

Oficial, încă nu s-au afișat împreună, însă dovezile că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat pentru a treia oară sunt clare. Cea care a oferit aceste informații este chiar diva, care a făcut publice câteva imagini într-unul dintre momentele în care a fost răsfățată de iubitul ei. Cei doi și-au reluat relația, după ce s-au certat teribil, iar polițiștii au intervenit de urgență.

Citește și: Bianca Drăgușanu, la momentul adevărului. Câți copii își mai dorește blondina. “Încă…”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat a patra oară

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu a postat în această după-amiază câteva înregistrări în care apare un buchet superb de trandafiri roșii și albi, iar pe imagini este scris mesajul: “Din 1 septembrie?”, care reprezintă data la care ea și Alex Bodi au început să formeze un cuplu, dar și: “Obsessed (n.r.: obsedat)” și un leu. Într-o altă filmare, diva a arătat ce mesaj i-a scris afaceristul excentric în felicitarea pe care a primit-o odată cu florile. El i-a scris un gând în spaniolă: “Mi corazon (n.r.: Inima mea)”, iar ea a pus un giff în aceeși limbă: “Mas Amor (n.r.: Mai multă dragoste)”.

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit a treia oară la scurt timp după Sărbătoarea Învierii Domnului. Ei au mai pus punct relației la sfârșitul lui februarie și la sfârșitul decembrie. Alex Bodi, fostul iubit divei, este partener într-o companie specializată în vânzarea microlingourilor de aur şi îşi permite un stil de viaţă extravagant. În ultimele luni, afaceristul şi-a achiziţionat un Roll Royce şi un Ferrari. Până să aibă conturile atât de pline, Alex Bodi a strâns bani în Spania, unde a stat mai mulţi ani, mai ales că şi părinţii săi locuiesc lângă Madrid, la Alcala de Henares.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...