Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat teribil, iar polițiștii au intervenit de urgență. Ce i-a făcut afaceristul fostei prezentatoare

Autor:
Publicat: 14/05/2019 | 17:15

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui scandal furtunos, iar polițiștii au intervenit de urgență ca să calmeze spiritele. Alarma a fost dată de câțiva martori la scenele petrecute între cei doi foști iubiți, care s-au certat teribil, fără să le pese că erau într-un loc public. Totul a pornit după ce afaceristul și-a pus în practică un plan care o viza pe fosta prezentatoare TV.

Citește și: Dovezile sunt clare! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat a treia oară. Cum a fost răsfățată diva

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat teribil, iar polițiștii au fost chemați imediat

Blondina sexy și fostul iubit au s-au întâlnit seara trecută în complexul în care Alex Bodi locuiește și a încercat să o ia pe sus pe Bianca Drăgușanu, care a protestat vehement. Câțiva vecini au fost martori la schimburile lor de replici, care s-au temut că lucrurile ar putea degenera și au sunat la 112, relatează spynews.ro. Polițiștii care au răspuns apelului au sosit la scurt timp la fața locului și i-au legitimat pe cei doi foști iubiți, după care au stat de vorbă cu ei. La final, vedeta a refuzat să depună o plângere, astfel că oamenii legii au plecat după ce s-au asigurat că cei doi s-au calmat.

Citește și: Bianca Drăgușanu, la momentul adevărului. Câți copii își mai dorește blondina. “Încă…”

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit a treia oară la scurt timp după Sărbătoarea Învierii Domnului. Ei au mai pus punct relației la sfârșitul lui februarie și la sfârșitul decembrie. Alex Bodi, fostul iubit divei, este partener într-o companie specializată în vânzarea microlingourilor de aur şi îşi permite un stil de viaţă extravagant. În ultimele luni, afaceristul şi-a achiziţionat un Roll Royce şi un Ferrari. Până să aibă conturile atât de pline, Alex Bodi a strâns bani în Spania, unde a stat mai mulţi ani, mai ales că şi părinţii săi locuiesc lângă Madrid, la Alcala de Henares.

Citește și: Surpriză neașteptată pentru Bianca Drăgușanu! Ce a primit blondina la miezul nopții

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.