Dragostea învinge! Carmen Grebenișan a spus „DA” bărbatului pe care fanii ei îl consideră nepotrivit pentru ea. Momentul emoționant al cererii în căsătorie FOTO

Publicat: 28/08/2020 | 10:11

Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare: se mărită! Fosta concurentă de la Asia Express a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Militaru. Momentul a fost extrem de emoționant și neprevăzut.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de Alex Militaru, bărbatul cu care formează un cuplu de mai puțin de un an. Pe parcursul relației sale, roșcata s-a confruntat cu păreri negative la adresa iubitului său, majoritatea fanilor săi considerându-l sub nivelul celebrei vloggerițe.

„Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, i-a comentat o femeie la o fotografie cu iubitul ei în urmă cu ceva timp. „Da, stau cu el pentru pensie”, i-a răspuns, scurt, Carmen Grebenișan.

„Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, a mai scris și o altă persoană care îi urmărește postările lui Carmen Grebenișan. „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

În discuție a intervenit și Alina Ceușan, în apărarea prietenei ei și fostei ei coechipiere de la „Asia Express – Drumul Comorilor”. „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”, a scris viitoarea mămică.

Cu toate acestea, Carmen tot timpul a dat de înțeles că nu îi pasă ce spun gurile rele, iar sentimentul de liniște și iubire pe care i-l oferă Alex a primat incontestabil. Dovadă și faptul că în curând cei doi vor ajunge la altar. Carmen Grebenișan a început povestea de dragoste cu farmacistul după ce s-a întors de la Asia Express.

Cum a fost cererea în căsătorie

Carmen Grebenișan a luat cina aseară împreună cu iubitul ei acasă la prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa. Iar la un moment dat, pe terasa locuinței, pe carismatica vloggeriță o aștepta surpriza vieții ei: într-un cerc creat din lumânări, Alex Militaru a așteptat-o așezat în genunchi, cu un buchet de flori în mână și inelul de logodnă. Momentul a fost extrem de emoționant, mai ales că a avut loc într-un cadru restrâns, foarte intim și romantic, sub lumina lunii.

Carmen a fost extrem de copleșită, iar în în fotografii se observă că vloggeriței i-au dat lacrimile în momentul cererii în căsătorie.
„TOTALLY UNEXPECTED
AAH YESSS” (Total neașteptat! DAAA!), a scris Carmen Grebenișan entuziasmată pe Instagram.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Militaru