Drama cumplită trăită de fostul iubit al Denisei Răducu. A crescut la casa de copii și a fost operat de 17 ori

Publicat: 22/05/2020 | 16:03
Drama cumplită trăită de fostul iubit al Denisei Răducu. A crescut la casa de copii și a fost operat de 17 ori

Nu cu mult timp înainte de a afla că suferă de boala cumplită care i-a adus și sfârșitul, Denisa Răducu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ticy, cel care i-a fost și coleg de breaslă. Manelistul a ascuns o dramă halucinantă și a avut parte de o viață cum numai în filme poți vedea. 

Ticy este unul din maneliștii din generația tânără a cărui carieră, dar și viață au fost presărate cu de toate. Artistul nu se poate lăuda cu cea mai fericită copilărie, căci și-a petrecut mulți ani la orfelinat, iar din cauza problemelor de sănătate, a fost operat de nu mai puțin de 17 ori.

CITEȘTE ȘI – CE STUDII A AVUT, DE FAPT, DENISA RĂDUCU. SE NUMĂRĂ PRINTRE CEI MAI ȘCOLIȚI MANELIȘTI

Ticy a fost diagnosticat cu o boală cumplită

La o vârstă fragedă, Ticy a fost diagnosticat cu o boală cumplită, specifică bătrânilor de 80 de ani. Acesta a povestit la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, tot coșmarul prin care a trecut.

„Am trecut prin perioada asta foarte grea pentru mine. Eu nu mai făceam sport la un moment dat și m-am îngrășat. Stând în studio foarte mult și lucrând nu mai făceam mișcare și automat am început să fiu afectat. A contribuit și alimentația. Aveam dureri și sângerări, am amânat și când am ajuns la doctor acesta s-a mirat și mi-a zis că am o afecțiune specifică unui om de 80 de ani. Medicul mi-a zis ce trebuie să fac, am avut încredere în el și am respectat ce mi-a zis și uite că m-a făcut bine”, a dezvăluit Ticy.

NU RATA – MARIA GHIORGHIU, MESAJ DE DINCOLO DE MOARTE DE LA DENISA RĂDUCU: ”NU ERA TRISTĂ. ERA LINIȘTITĂ”

„Să spunem că a fost o copilărie fericită (n.r.: faptul că a locuit la casa de copii), dacă eram acasă, nu mai era o copilărie fericită. Ai mei s-au despărțit, s-au certat, s-au bătut. Aveam șapte ani, cea mai multă bătaie eu o luam” a mărturisit Ticy, la emisiunea „Agenția VIP”, acum ceva timp.

„Da, de la tata luam bătaie. Fratele meu mai mare, dacă nu se mai înțelegeau și s-au despărțit, m-a luat la o fundație de copii. adică, nu am fost pe străzi. A fost o viață bună, aveam vacanțe, mâncare bună. Da, mi-au lipsit părinții. (…). Acum ținem legătura, vorbim. (…)”, a mai povestit Ticy

Citește și...