Drama cutremurătoare a criminalului din Buzău s-a aflat! Cosmin locuia într-o vilă luxoasă

Publicat: 10/03/2019 | 12:01

La aproape două săptămâni de la crima înfiorătoare din Buzău, în urma căreia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremurătoare a celui care i-a devenit călău. Despre familia lui Cosmin Dan unii cunoscuți spun că ar fi blestemată. După ce a fost arestat pentru uciderea fostei iubite s-a aflat în ce vilă luxoasă locuia acesta. 

Citește și: CE AU DESCOPERIT MEDICII LA AUTOPSIA VALENTINEI, TÂNĂRA MOARTĂ ÎN INCENDIUL DIN BUZĂU. A FOST UCISĂ DIN CAUZA UNEI FOTOGRAFII

Cosmin Dan era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în momentul oribilei crime. Tănărul a rămas de mulți ani orfan de mamă, care a fost răpusă de cancer. Unele voci spun că moartea femeii l-a afectat enorm, iar alte persoane susțin că acesta n-ar fi apucat pe căi greșite dacă mama ai fi supraviețuit bolii. Deși tatăl lui s-a recăsătorit… lucrurile au decurs tragic: cea de-a doua soție a lui Ionel Dan s-a sinucis.

“Nu e un om rău și e isteț. Ai ce vorbi cu el. Foarte cumsecade a fost și mama lui naturală, care a murit de cancer. Deci, Cosmin vine dintr-o familie bună, dar anturajul l-a stricat. Și să știți că nu au fost cu bani mulți, aș cum am văzut că s-a scris că e băiat de bani gata, a declarat un fost prieten de-al familiei, titrează buzoienii.ro.

Citește și: Informații de ultimă oră în cazul Valentinei, fata incendiată în Buzău! Prietena criminalului a fost acuzată

Criminalul care a băgat-o în mormânt pe Valentina locuia într-o vilă luxoasă. Potrivit sursei citată mai sus, locuința ar fi fost construită după ce tatăl lui ar fi vândut – după moartea primei soții – casa din zona Chimica, plus o altă proprietate a unor bătrâni de care Ionel Dan ar fi avut grijă.

“E major, răspunde pentru faptele sale. Îmi pare rău, eu am încercat să-l educ, să-l aduc pe drumul cel bun. Dar se pare că n-am reușit. Îi felicit pe părinții care au izbândit și le urez succes celor care au acum copii mici”, a mărturisit Ionel Dan, tatăl lui Cosmin, pentru site-ul buzoienii.ro.

Pentru crima oribilă care a scandalizat întreg orașul, Cosmin Dan riscă o condamnare de 25 de ani. Procurorii au stabilit că, în dimineaţa zilei de 23 februarie, Cosmin Dan a mers în apartamentul fostei sale iubite asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

Citește și...