Dramă în familia unei faimoase vedete TV de la noi! Nu mai are ce mânca şi riscă să ajungă “homeless”!

Publicat: 28/09/2015 | 20:17
Dramă în familia unei faimoase vedete TV de la noi! Nu mai are ce mânca şi riscă să ajungă “homeless”!

Dependenta de alcool i-a adus tatalui Nicoletei Luciu probleme financiare mari. CANCAN.ro a aflat ca barbatul ar putea fi aruncat in strada in viitorul apropiat.

Au trecut cativa ani buni de cand Ion Luciu a fost indepartat de sotie si cele doua fete, din cauza dependentei de alcool, pe care o are inca din tinerete. Anul trecut, Nicoleta si Iuliana Luciu au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a-l aduce pe tatal lor pe drumul cel bun. Barbatul le-a promis fiicelor sale ca nu va mai pune gura pe alcool, iar cele doua vedete TV l-au asigurat ca il vor ajuta financiar si il vor reprimi in sanul familiei.

 

Ion Luciu a promis ca ii va lasa Iulianei apartamentul din Drumul Taberei
Ion Luciu a promis ca ii va lasa Iulianei apartamentul din Drumul Taberei

 

Zis si facut. Nicoleta Luciu a platit toate datoriile parintelui sau, a angajat o femeie care sa ii faca ordine in casa si i-a umplut frigiderul de mancare. O perioada, Ion Luciu nu a mai pus gura pe alcool, iar copiii sai s-au purtat foarte frumos cu el.

 

 

A ajuns la fundul sacului!

 

 

Ion Luciu bea pana nu mai stie de el
Ion Luciu bea pana nu mai stie de el

Insa, minunea nu a durat mai mult de doua luni, iar apoi barbatul a cazut din nou in patima alcoolului. Vazand ca tatal lor nu are lecuire si nu isi doreste sa aiba o viata linistita, surorile Luciu „si-au luat mainile” de pe acesta si au incetat sa il mai ajute financiar, mai ales ca toti banii mergeau la barul din cartier. Acum, barbatul are probleme financiare grave, mai ales ca nu are o sursa constanta de venit. Ion Luciu risca inclusiv sa piarda apartamentul in care locuieste: „Nu a mai platit intretinerea de mai bine de un an, iar acolo se aduna. Nu si-a mai platit utilitatile, cablu nici macar nu mai are. Lumina nu a mai platit-o nici pe aia de cateva luni. Nici nu are un loc de munca stabil. Se duce sa vanda ziare, dar nu e constant nici in aceasta treaba. Fetele sunt foarte suparate pe el, nu il mai ajuta, au vazut ca nu au pe cine. Daca nu va ajunge la zi cu platile, ar putea fi dat in judecata de asociatia de locatari. Poate ajunge in strada”, a declarat un vecin de-al lui Ion Luciu, pentru CANCAN.ro.

 

Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur
Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur

 

CITESTE SI:

Ce se intampla cu Nicoleta Luciu, dupa ce a disparut de la TV:
 

Nicoleta Luciu, in lacrimi in ziua aniversarii a trei ani de casnicie cu Zsolt Csergo. Vezi aici motivul ULUITOR!

 

C.B

Citește și...