Drama Marianei de la Exatlon! De ce lucrează ca menajeră atleta din echipa Războinicilor

Autor: Bogdan Stanescu
Publicat: 13/03/2018 | 00:16

Mariana de la Exatlon ascunde o dramă pe care nimeni nu a știut-o până acum. Mariana a vrut să dea la facultate, la Educație Fizică și Sport (ANEFS), însă nu a putut din pricina unei operații. Așa a ajuns Mariana să lucreze ca menajeră, o meserie de care este mândră și care o ajută să fie pregătită din punct de vedere fizic.

“Sunt operată la tendon (n.r. la mâna stânga) de la karate. Eu am făcut karate shotokan și mă antrenam mult cu băieții, așa m-am accidentat. A trebuit să fiu operată la masă, mi s-a “lipit” tendonul. Din cauza asta nu am putut să dau la ANEFS”, a povestit concurenta cu lacrimi în ochi la Exatlon.

“Lucrez la o firmă de curățenie. Mă duc și fac curățenie în casele oamenilor. Curățenia înseamnă fitness și mă ajută foarte mult! Mă cațăr pe geamuri, dau cu mopul, toate astea înseamnă forță la brațe”, declara anterior Mariana. (CITEȘTE ȘI: L-au bârfit pe Oltin: ”Să nu poți să te miști?”)

Mariana, care s-a apucat de atletism la 35 de ani, a stabilit recent un record: ea a alergat nu mai puțin de 246 de kilometri, în 34 de ore! Nu este singura performanță obținută de aceasta în atletism. “Am luat titlul de campioană balcanică la 200 metri garduri cu record național și internațional”, a precizat ea. Mariana face parte la Exatlon din echipa „Războinicilor”, care se află în luptă împotriva „Faimoșilor”.

 

Citește și...