Drama prin care a trecut Ioana Ginghină. Actrița a pierdut o sarcină: ”Mi-a fost greu…”

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 19:45

Toată lumea o știe pe Ioana Ginghină, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut. Actrița a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața ei.

În 2007, Ioana Ginghină a trecut printr-o încercare extrem de grea. Însărcinată în cinci luni, vedeta a fost nevoită să renunţe la copil, pentru că avea malformaţii foarte grave. Sarcina era una avansată, aşa că nu putea face avort. La acea vreme, medicii au fost nevoiți să îi provoace naşterea. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU IOANA GINGHINĂ & IUBITUL SECRET)

„Mi-a fost greu când am pierdut prima sarcină. Mi-a fost greu să înţeleg de ce mi se întâmplă mie asta”, a declarat Ioana Ginghină pentru CIAO.RO.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. La opt luni de la divorțul de Alexandru Papadopol, actrița iubește din nou, iar relația ei merge ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: IOANA GHINGHINĂ & ALEX PAPADOPOL AU FOST LA PSIHOLOG CA SĂ-ȘI SALVEZE CĂSNICIA, DAR… AM AFLAT CINE A INSISTAT SĂ DIVORȚEZE!)

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.