Drama prin care trece Diana Dumitrescu: ”Are diabet, și-a pierdut ambele picioare!”

Publicat: 13/03/2018 | 14:08

Diana Dumitrescu suferă pentru că tatăl ei se confruntă cu mari problem de sănătate. Părintele vedetei are diabet și, din această cauză, și-a pierdut picioarele. Diana a mărturisit, la o emisiune tv, că are momente când îi vine să plângă.

„Tata are diabet şi şi-a pierdut ambele picioare. Eram singura care a plecat de acasă, de curând au plecat şi fraţii mei. Tata m-a ascultat şi l-am dus la spital. Când a ieşit din sala de operaţie m-a chemat pe mine, nu pe mama. Ştie că sunt mai puternică decât ea (n.r. – mama sa).

Sunt un om bun, dar pot să fiu şi rece. Situaţia este de aşa natură. Uneori, când simt că nu mai pot, încep să plâng şi chiar plâng încontinuu. M-am întrebat de ce nu s-a vindecat operaţia tatălui meu”, a spus Diana Dumitrescu într-o emisiune TV.

Diana Dumitrescu participă la ”Ferma Vedetelor”!

Într-una dintre emisiuni, Diana Dumitrescu a fost implicate într-un micuț scandal. Discuțiile s-au aprins după ce Grațiela Duban, desemnată atunci fermierul săptămânii, i-a ales pe cei doi servitori. Aceștia au fost Diana Dumitrescu și Cosmin Natanticu. „Eu nu cred că ea vrea să plece acasă, dimpotrivă. E așa, o strategie de-a ei”, a reacționat Andrei Duban în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe”, a spus Diana Dumitrescu.

A doua zi, între actriță și Andrei Duban a avut loc un schimb de replici dure, după ce artista a refuzat să mai curățe casa, pe motiv că i se face rău.

„Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. (…). Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. (…). Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți. (…). Am înghițit o grămadă de praf și am decis ca azi să îmi pun sănătatea pe primul plan și nu vreau să mai muncesc la casă”, a reacționat blondina.

„Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile”, a spus Andrei Duban.

Citește și...