Drama unei tinere de 19 ani. A fost înșelată de soț cu mama ei, la scurt timp după ce a născut: „Dispărea cu orele”

Publicat: 21/01/2020 | 08:04

Nu de puține ori se întâmplă, în viață, să fim dezamăgiți de oamenii pe care îi iubim cel mai mult. Așa se face că Lauren, o tânără care avea numai 19 ani când a trăit marea dezamăgire a vieții sale, a trecut prin momente greu de imaginat. 

Lauren credea, în urmă cu ceva timp, că și-a găsitr dragostea vieții sale. Din păcate, Paul, bărbatul în care a crezut cel mai mult, avea să o facă să trăiască un adevărat coșmar. La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Lauren a decis să organizeze cea mai frumoasă nuntă, exact așa cum visase întotdeauna. La pregătiri a ajutat-o și mama ei, femeie care avea și ea, în scurt timp, să o facă să experimenteze cea mai mare dezamăgire.

Înainte de nuntă, Lauren a adus pe lume o fetiță care a făcut-o să înțeleagă, cu adevărat, ce înseamnă viața și iubirea. Tânăra avea pe atunci numai 19 ani, iar lovitura pe care urma să o primească din partea oamenilor pe care îi iubea cel mai mult: soțul ei a început să o înșele chiar cu femeia care i-a dat viață lui Lauren, iar momentul în care a aflat de povestea lor a fost cum nu se poate mai cumplit, scrie presa internațională.

„Deși nu am plănuit o familie atât de curând, când s-a născut fiica noastră am fost încântați. Dispărea cu orele și devenea extrem de protectiv cu telefonul său. Mama a negat totul spunând: „Ești nebună!”. Când l-am confruntat pe Paul se făcuse alb și a refuzat să mă lase să mă uit în telefon. Când am văzut-o pe stradă și am observat că are burtică, mintea mea a luat-o razna. Și-a acoperit burta și mi-a spus: „E un chist”. Mi-a venit rău. M-am dus acasă și am distrus toate fotografiile de la nuntă. Nu-mi venea să cred că doi oameni pe care i-am iubit și în care am avut cea mai mare încredere au putut să mă trădeze așa. A fost cumplit. Este cel mai urât lucru pe care o mamă poate să-l facă fiicei sale” a declarat Lauren, în presă.

Ceva timp mai târziu, s-a întâlnit cu mama ei pe stradă și a constatat cu stupoare că aceasta era însărcinată. Când a luat-o la rost, mama lui Lauren i-a mărturisit că „este vorba de un chist”. Ceva timp mai târziu, adolescenta afla, șocată, că mama ei i-a dăruit un copil chiar soțului său.

Din fericire, în prezent, la 15 ani de la întâmplare, Lauren este cum nu se poate mai fericită și și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care o iubește și o apreciază. Mai mult, femeia urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil.

Citește și...