Drama unui concurent de la Exatlon: ”Câteodată doare fără să fac nimic!”

Publicat: 10/12/2018 | 09:42
Drama unui concurent de la Exatlon: ”Câteodată doare fără să fac nimic!”

Alin Andronic, unul dintre concurenții de la Exatlon, a povestit frama prin care a trecut de-a lungul vieții. El a vrut sp ajungă fotbalist, dar accidentările l-au scos din circuit. A avut problem și în familie. Alin a dezvăluit și motivul pentru care vrea să câștige.

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a mărturisit Alin Andronic.

Războinicul a dezvăluit că ar vrea cu banii câştigaţi la Exatlon să îşi ajute familia. Premiul cel mare este de 100.000 de euro. „Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie.

„Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei”, a mai spus Alin Andronic.

Citește și...