Dramatism la Fed Cup! România pierde cu Franța, 2-3, Halep a cedat! ”Ce să spun…”

Publicat: 22/04/2019 | 00:14
Dramatism la Fed Cup! România pierde cu Franța, 2-3, Halep a cedat! ”Ce să spun…”

România a pierdut semifinala din Fed Cup, cu Franța, după un meci dramatic, la dublu. Simona Halep și Monica Niculescu nu s-au putut impune, deși au câștigat primul set.

7-5, 3-6, 4-6 a fost scorul, iar Franța se va duela în finală cu Australia, în Fed Cup.

Până la partida decisivă de la dublu, Simona Halep câștigase jocurile cu Mladenovic și Garcia, dar Buzărnescu și Begu au ratat disputele cu Garcia și Pauline Parmentier.

Cristian Tudor Popescu a comantat în stilu-i caracteristic disputa de la Fed Cup: ”Nu prea mai am voce. Ce să spun? Rezultatul acestui meci se scrie asa: Franța – Simona 3-2. Și cu asta am spus tot. Acest meci nu a fost pierdut la un game de dublu. Acest meci a fost pierdut în partidele de simplu în care Mihaela Buzărnescu și Irina Begu nu au contat. Mihaela nu are mentalitate, antrenament de Fed Cup. Nu știe să se conecteze la energia tribunei.

Simona Halep a jucat cu o dăruire uriașă. Mă gândeam ce a simțit Messi în finala Mondialului din 2014, pierdut în fața Germaniei. Asta a simțit și ea. Aceasta este una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Avem o problemă, anume a doua rachetă. Nu avem. Irina m-a dezamăgit. Parmentier nu era o adverară de speriat”, a spus CTP, la Digi Sport Special.

Citește și...