Ducesa Kate Middleton a primit cadouri de milioane de euro de când s-a alăturat Casei Regale

Publicat: 17/06/2018 | 11:13

De când a devenit ducesă, Kate Middleton se poate considera o femeie deosebit de norocoasă. Ea a primit nenumărate cadouri dintre cele mai valoroase, în top fiind chiar unul pe care regina i l-a înmânat imediat după nuntă. 

În 2014, la trei ani de la nunta cu Prinţul William, Kate a primit un ceas Ballon Bleu de Cartier. Cu mici safire, ceasul se asortează cu inelul de logodnă al lui Kate şi aminteşete de Prinţesa Diana, care iubea ceasurile Cartier, confomr mirror.co.uk.

Primul cadou primit de Kate în calitate de membru al Casei Regale, inelul de logodnă este considerat a fost nepreţuit, dată fiind importanţa lui istorică. Bijuterie care a aparţinut Prinţesei Diana, este realizat din safire de 12 carate şi 14 diamente montate în aur alb de 18 carate, relatează click.ro.

La nunta din 2011, Kate a mai primit un cadou de lux: un set de bijuterii de la Prinţul Charles. În el se află o brăţară, un inel şi cercei, toate cu diamante albe şi galbene.

Un soţ generos, William i-a luat de primul Crăciun în familie o pereche de cercei cu ametist verde, realizaţi de designerul preferat al lui Kate, Kiki McDonough. Cerceii sunt montaţi în aur galben de 18 carate şi sunt înconjuraţi de diamante.

Orice cadou păleşte în comparaţie cu darul de nuntă primit de la Regină. Elisabeta le-a dat lui William şi Kate propria reşedinţă de stat. Aflat pe moşia Reginei de la Sandringham, Ammer Hall are zece dormitoare, o piscină şi un teren de tenis.

Citește și...