Duckadam este ACID cu Tătărușanu! „Merge cum a mers și la Lyon, rezervă!”

Publicat: 10/09/2020 | 15:18
Duckadam este ACID cu Tătărușanu! „Merge cum a mers și la Lyon, rezervă!”

Helmuth Duckadam, fostul președinte de onoare al clubului FCSB, a comentat în stilul caracteristic transferul lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan.


Biletul Zilei » Nicio surpriză » „VERDE” și ieri » Astăzi 100% hochei din Rusia!

Helmuth Duckadam nu a rămas impasibil și l-a atacat pe Ciprian Tătărușanu după eventualul transfer al portarului român, de la Lyon la AC Milan. Fostul câștigător al Cupei Campionior Europeni nu vede cu ochi buni faptul că titularul din poarta naționalei va merge la o nouă echipă unde va fi rezervă. „Probabil va câştiga destul de mulţi bani. În rest, ce mutare ar putea să fie… Ar merge cum a mers şi la Lyon, aici nu cred că poate să apere în faţa lui Gianluigi Donnarumma. Titular mai bun că ăsta nu ştiu dacă mai găseşti la vreo echipă. Acest portar e şi tânăr şi apără de trei ani cred la Milan.” l-a înțepat Duckadam pe Tătărușanu, într-un interviu la Look TV.

Helmuth Duckadam a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua București

Mai mult, eroul de la Sevilla nici nu crede că transferul la AC Milan se va perfecta. „Să fie sănătos! Nu mă interesează. Nu am avut nimic cu el, chiar nimic… Nici bune, nici rele. Eu nu cred în acest transfer! Deci nu cred! AC Milan are portar, care greu poate fi schimbat de cineva. Eu nu cred! Dar în fine, lumea vorbește! Bine ar fi să meargă undeva să joace. Încă este util echipei naționale, a făcut partide bune. Nu avem ce să comentăm. Dar ar fi bine să și joace! Să joci de 2-3 ori pe an e cam puțin. Din fericire pentru el și din păcate pentru noi, el nu are concurență la echipa națională. Nu e cineva care să-i poată lua locul. Dacă ar avea concurență serioasă, cu siguranță ar fi avut probleme. Dar așa este titularul echipei naționale. Fiecare se gândește la familia lui, la banii pe care îi ia. Cu siguranță putea să meargă la o echipă mai mică, pe bani mai puțini, dar unde ar fi jucat titular. Dar te gândești și la viitor. Fiecare alege în funcție de ce e mai important pentru el.” a încheiat fostul președinte de onoare de la FCSB.