Ducu Darie a fost căsătorit cu Maria Miu și au avut un fiu. Serghei are acum 30 de ani

Autor: A.N.
Publicat: 18/09/2019 | 17:25

Puțini sunt cei care știu că Ducu Darie a fost căsătorit o și a avut un fiu care acum are 30 de ani.

Singura femeie pe care Ducu Darie a dus-o la altar se numește Maria Miu. Ea este scenograf, creator de costume și decoruri. Maria și Ducu Darie s-au cunoscut pe vremea când erau studenți, au lucrat împreună, au avut o relație și apoi s-au căsătorit. Maria Miu a vrut să devină sculptor și matematician, însă în adolescență s-a îndrăgostit de teatru. A lucrat cu regizori importanți precum: Silviu Purcărete, Ion Coja, Costa Gavras iar pentru filmul ”Amen” a creat 192 de decoruri în 57 de spații. (CITEȘTE ȘI: DUCU DARIE A MURIT! DEZVĂLUIREA CUTREMURĂTOARE FĂCUTĂ DE LUCIAN MÂNDRUŢĂ DESPRE ALEXANDRU)

Din mariajul Mariei cu Ducu Darie a rezultat un băiat. Serghei are acum 30 de ani și a terminate Arte Plastice.

”A terminat Arte Plastice, e specializat pe grafică, desenează şi pictează foarte frumos. Iura a fost mândru de nepotul lui. Când Serghei avea 12 ani, sau chiar mai devreme, tata a plecat de la noi şi s-a mutat cu Anca. Ne mai vizitam, însă nu aşa de des. Între timp, s-a pierdut legătura. Apoi după ce s-a îmbolnăvit, fiul meu nu l-a mai vizitat pentru că a vrut să păstreze o altă amintire a bunicului său, cel pe care îl cunoscuse odinioară, nu pe patul de spital, chinuit. Serghei nu ar fi suportat aşa ceva, este un băiat destul de sensibil”, povestea Ducu Darie pentru Click.

Ducu Darie a murit astăzi, 18 septembrie, informaţia fiind confirmată de mama lui vitregă, Anca Pandrea (73 de ani). Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti. (VEZI ȘI: EXCLUSIV! CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!)

Alexandru Darie suferea de ciroză şi era pe listele de transplant hepatic, iar în ultimele luni starea sa de sănătate s-a agravat. În urmă cu zece zile, el a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spun apropiaţii artistului.

Citește și...