Dueluri de care pe care în weekend în Zweite!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/05/2020 | 11:05
Dueluri de care pe care în weekend în Zweite!

Liga secundă din Germania programează în acest weekend cea de-a doua rundă de la reluarea sezonului competițional care a fost intereupt ca urmare a pandemiei de coronavirus care a cuprins întreaga lume.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Runda a 27-a va fi acaparată de derby-ul primelor două clasate din Zweite, Hamburg  și Biefield, duel care va avea loc duminică. Cele două au reluat sezonul în Zweite cu câte o remiză în timp ce Heidenheim și Stuttgart au început cu un eșec, pierzând teren în lupta pentru promovare. Dacă Heidenheim a cedat șa scor de neprezentare la Bochum în schimb Stuttgart a cedat dramatic în minutul 97 dintr-un penalty acordat înn urma consultării arbitrajului VAR.

Pe lângă duelul dintre Hamburg și Beifield, un alt joc care este așteptat cu mare interes de iubitorii fotbalului german este cel dintre Karlsruher – Bochum.

După 26 de runde, lider în Zwweite este Arminia Bielefeld cu 52 de puncte, urmată de Hamburg și Stuttgart, ambele cu 45 de puncte, dar despărțite de golaveraj, „careul de ași” fiind închieiat de Heidenheim cu 41 de puncte.

Programul etapei a 27-a Zweite
Vineri, 22 mai
ora 19:30 Nurnberg – Aue
ora 19:30 Heidenheim – Wehen
Sâmbătă, 23 mai
ora 14:00 Sandhausen – Regensburg
ora 14:00 Darmstadt – St.Pauli
ora 14:00 Osnabruck – Hannover
Duminică, 24 mai
ora 14:30 Hamburg – Bielefeld
ora 14:30 Karlsruher – Bochum
ora 14:30 Kiel – Stuttgart
*) Dresda – Furth a fost amânat urmând a se va disputa pe data de 9 iunie.

 

Citește și...