Dueluri de cinci stele programate astăzi în Grupa 4 Liga A din „Nations League!”

Publicat: 03/09/2020 | 10:47
Dueluri de cinci stele programate astăzi în Grupa 4 Liga A din „Nations League!”

Astăzi se va da startul noii ediții a „Ligii Națiunilor”, competiție în care reprezentativa României va debuta mâine pe „Național Arena” cu Irlanda de Nord.

Grupa a 4-a Liga A se anunță a fi cea mai spectaculoasă a acestei ediții a Ligii Națiunilor, având în vedere că în această grupă au fost repartizate Germania, Spania, Ucraina și Elveția. Astăzi de la aceeași oră, respectiv 21:45 în această grupă, se vor disputa partidele Germania – Spania și Ucraina – Elveția.

De departe, duelul de la Stuttgart dintre Germania și Spania ține capul de afiș al acestei prime etape din cadrul „Nations League”. Partida, care ar putea avea loc oricând în ultimul act al unui turneu final, este primul meci oficial pe care cele două îl dispută după semifinala de la Campionatul Mondial din 2010, câștigată cu 1-0 de spanioli, care aveau să devină și campioni mondiali.

De la aceeași oră cu partida de la Stuttgart, pe „Lviv Arena” va avea loc confruntarea dintre Ucraina și Elveția. Aflate într-o grupă de foc cu cele două mari forțe europene, Ucraina și Elveția sunt nevoite să socată maximum din confruntările dirrecte pentru a putea spera la o clasare pe primele două locuri. Or acesta este și motivul pentru care cele două vor juca totul pe cartea atacului încă de la debutul în „Națions League”, remiza urmând a dezavantaja ambele reprezentative.

Program etapa 1 Grupa 4 Liga A (Cote 1, X, 2) 
Joi, 3 septembrie
ora 21:45 Germania – Spania: 2.55 3.30 3.05
ora 21:45 Ucraina – Elveția: 2.75 3.10 2.85