”Dumnezeul” medicilor din România și-a construit o super-vilă chiar în mijlocul unei străzi principale!

Publicat: 17/02/2019 | 22:27

O somitate în lumea medicală, chirurgul Mihai Lucan, cel care a reuşit un transplant în premieră mondială în 2007 şi a salvat de la moarte multe vedete cu greutate din România, este cercetat pentru că ar fi delapidat spitalul pe care îl conducea cu 1 milion de euro. Surprizele în cazul său nu se opresc aici! CANCAN.RO a aflat că celebrul medic care câştiga 1 milion de euro pe an şi-a permis o harfă nemaiîntâlnită, chiar sub nasul clujenilor.

Medicul Mihai Lucan nu a fost ocolit deloc de scandaluri în ultimii ani. Să ne amintim în primul rând de transplantul pe care i l-a făcut cântăreţului Victor Socaciu. Presa relata, în 2009, despre cum a primit artistul nu unul, ci doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani aflată în moarte cerebrală.

Socaciu suferea de diabet atunci şi făcea dializă. Medicii i-au spus că are nevoie de transplant, aşa că a ajuns la medicul Lucan, în Cluj, care a realizat transplantul, fiind acuzat ulterior că i-a oferit tratament preferenţial, întocmai cum s-ar fi întâmplat şi cu Alexandru Arşinel câţiva ani mai târziu.

Victor Socaciu a fost pacientul lui Mihai Lucan
Victor Socaciu a fost pacientul lui Mihai Lucan

‘Cazul Socaciu e și mai flagrant decât cazul Arșinel, pentru că Socaciu a fost transplantat cu ambii rinichi ai unui copil de 10 ani care a suferit anevrism cerebral, în condițiile în care erau copii compatibili pe secția Nefrologie Pediatrică internați la Spitalul Pediatrie 2 din Cluj’, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu, fost colaborator a lui Mihai Lucan.

Citeşte şi DISCUŢIE ÎNTRE MIHAI LUCAN ŞI AMANTA “MARTINEL”. STENOGRAMĂ INCENDIARĂ. „SE PARE CĂ…”

Şi cea mai recentă dintre acuzaţii: delapidare cu prejudiciu de 5 milioane de lei (1 milion de euro)! Şi nu de unul singur, ci împreună cu fiul şi cu ginerele său. El este acuzat că ar fi dezvoltat un sistem paralel prin care pacienţii erau operaţi la Institutul de Urologie şi Transplant, pe care îl conducea, dar erau înregistraţi la clinica lui privată. De asemenea, este acuzat că ar fi scos aparate medicale scumpe din spitalul de stat şi le-a transferat, de asemenea, tot în clinica lui privată.

Cazul este în curs de cercetare, şi cu siguranţă adevărul va ieşi la iveală.

Până atunci, să ne delectăm cu o harfă unicat pe care celebrul chirurg şi-a permis-o, că nu degeaba a fost numit “Dumnezeul Lucan”.

A tăiat o stradă în două ca să-şi facă vilă

CANCAN.RO a aflat că acesta şi-a contruit o vilă de proporţii chiar în mijlocul unei străzi! Pe harta celor de la Google, casa lui pare ca un meteorit căzut la întâmplare.

Vila medicului Mihai Lucan a
Vila medicului Mihai Lucan a „rupt” o stradă în două

Chirurgul a “secţionat” pur şi simplu strada Stejarului cu această vilă de aproape o mie de metri pătraţi! “Cândva era stradă aici…”, a mormăit un vecin, cumva cu teamă de a da mai multe explicaţii.

Lucan şi soţia locuiesc aici, însă din filmările procurorilor care au decins anul trecut în casa lui, părea că şi fiul său, Valerian, locuia aici cu soţia. Ba chiar şi ginerele său se afla la faţa locului, fiind prins chiar când încerca să sară gardul cu un rucsac plin cu valori.

Lucan nu mai este văzut însă cu aceeaşi ochi de clujeni, de aceea acum petrece mai mult timp în Bucureşti, acolo unde mai are două locuinţe.

Clinica lui privată din Cluj funcţionează însă, şi chiar medicul Mihai Lucan mai oferă consultaţii, de operat însă ni s-a comunicat că “o face doar la Bucureşti”, însă nimeni nu ştie încă unde.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...