Dumnezeule, cât a slăbit! Cum a apărut Gabriela Cristea la nunta Adelinei Pestrițu

Publicat: 21/07/2019 | 13:28
Dumnezeule, cât a slăbit! Cum a apărut Gabriela Cristea la nunta Adelinei Pestrițu

Nunta Adelinei Pestrițu ține în continuare capul de afiș, evenimentul fiind prezentat, cu lux de amănunte, în media. Atmosfera a fost una extraordinară, iar invitații s-au distrat, cum se spune, fără rețineri.

La nunta Adelinei Pestrițu a fost prezentă și Gabriela Cristea, alături de soțul său, Tavi Clonda. Ținuta aleasă de Gabriela a fost una simplă – rochie neagră, cu mâneci scurte -, iar Tavi Clonda a ales un sacou albastru și pantaloni negri. Gabriela Cristea a atras, ca de fiecare dată, privirile celor din jur, iar toți au fost plăcut surprinși de… silueta Gabrielei. Vedeta a slăbit foarte mult, au remarcat cei prezenți, iar zâmbetul afișat permanent a transmis că se simte excelent.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au urat ”Casă de piatră!” mirilor, conform tradiției, bucurându-se de fiecare minut petrecut la eveniment.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios la sfârșitul verii

Devenită mămică pentru a doua oară la mijlocul lui martie, Gabriela Cristea este pregătită să îmbrace rochia de mireasă la sfârșitul acestei veri. Despre ziua în care ea și Tavi Clonda își vor jura credință în fața lui Dumnezeu, vedeta a dezvăluit că vor avea alături de ei maximum 20 de persoane, pentru că acest frumos eveniment și-l doresc doar pentru ei. “O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, a declarat Gabriela Cristea în timpul unui interviu.  “Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.

Citește și...