După 0-3 cu Olanda, „tricolorii” sunt mulţumiţi că au avut „atitudine”!

Publicat: 15/11/2017 | 07:00
După 0-3 cu Olanda, „tricolorii” sunt mulţumiţi că au avut „atitudine”!

„Tricolorii” cred că selecţionata României este pe drumul cel bun cu „Guriţă” pe bancă. Vlad Chiricheş, căpitanul reprezentativei României, a declarat după umilinţa cu Olanda de pe „Naţional Arena”, scor 3-0, că sunt şi lucruri pozitie după un astfel de eşec. 

„Este trist că am pierdut aşa. E greu, dar trebuie să ţinem capul sus. Am încercat să atacăm şi să mergem peste ei. Sunt şi lucruri pozitive după această înfrângere. Olanda are jucători de calitate, care joacă în campionate puternice, iar asta se vede. Încercăm să fim mai pozitivi, să dăm goluri. Avem acţiuni de poartă şi asta e important. Atitudinea e alta. Contra ştie ce înseamnă naţionala şi ne transmite mai uşor”, a declarat Vlad Chiricheş după meci.

La rândul său, Gicu Grozav, eroul amicalului cu Turcia, câştigat de „tricolori” săptămâna trecută la Cluj cu 2-0, a afirmat după înfrângerea drastică cu Olanda că echipa Românieia a arătat „atitudine”.

„Olanda are jucători valoroşi şi azi s-a văzut. Am arătat totuşi o atitudine bună, ne-am dăruit şi sper să continuăm pe drumul ăsta. Avem de învăţat de la orice meci, dar acum s-a văzut diferenţa de valoare. Noi suntem încrezători că la anul va fi mult mai bine. Sunt foarte încrezător că ne vom califica la Euro 2020. Nu va fi uşor, va fi chiar greu, dar sper ca la final să fim calificaţi. La nivel internaţional orice meci este greu, fiecare naţională are jucători buni. Din păcate am pierdut drastic în seara asta”, a afirmat  Gicu Grozav la finalul umilinţei cu Olanda.

                                                                                         

Cristi P.     

Citește și...