După ce a bătut FC Argeș, Clau-Gol vrea victoria și la Turnu Măgurele: „Abordăm jocul cu dorința foarte mare de a câștiga!”

Publicat: 28/07/2020 | 11:55
După ce a bătut FC Argeș, Clau-Gol vrea victoria și la Turnu Măgurele: „Abordăm jocul cu dorința foarte mare de a câștiga!”

Claudiu Niculescu, antrenorul principal al formației CS Mioveni, a declarat într-o conferință de presă că victoria pe care elevii săi au obținut-o cu 3-2 în deplasare în derby-ul cu FC Argeș nu va avea nicio valoare dacă nu va fi dublată de încă un succes obținut astăzi în play-off-ul Ligii secunde.

În penultima etapă a play-off-ului de promovare al Ligii a 2-a, CS Mioveni se va deplasa la Turnu Măgurele pentru duelul cu Turris, victoria fiind singura care îi poate menține pe elevii lui „Clau-Gol” în cursa pentru accederea în prima ligă.

„Urmează un joc extrem, extrem de greu. Venim după un efort foarte mare depus cu FC Argeş şi tot ce sper este să nu fie prea cald la ora jocului, pentru că aşa se anunţă, temperaturi foarte ridicate la startul partidei. Întâlnim o echipă foarte periculoasă în orice moment al jocului, cu jucători foarte buni, îi cunosc foarte bine, au calitate foarte bună şi au demonstrat că formează o echipă destul de periculoasă. Noi venim după această victorie extrem de importantă în derby-ul local şi tot ceea ce ne dorim este să reuşim să câştigăm o nouă finală, pentru noi. Ar fi păcat ca munca depusă cu FC Argeş să nu fie dublată cu o nouă victorie. Abordăm acest joc cu speranţă foarte mare şi dorinţă foarte mare de a câştiga. Va fi extrem de greu, dar nu imposibil”, a declarat Claudiu Niculescu citat de sit-eul oficial al clubului.

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament, Turris fiind pe locul 2 cu 25 de puncte iar CS Mioveni pe locul 4 cu 24 de puncte.