După ce a fost contactat de reporterii CANCAN.RO și a negat că soția lui ar fi însărcinată, Gabriela Cristea i-a spus, în direct, lui Tavi Clonda că vor avea un copil

Publicat: 26/10/2018 | 20:33

După ce a fost contactat de reporterii CANCAN.RO și a negat că soția lui ar fi însărcinată, Gabriela Cristea i-a spus, în direct, lui Tavi Clonda că vor avea un copil.

Toți fanii au așteptat cu sufletul la gură să înceapă emisiunea Gabrielei Cristea! Lumea a așteptat o declarație din partea prezentatoarei TV însă atunci când și-a făcut apariția în platou, bruneta nu a dezvăluit absolut nimic. La un moment dat a apărut și Tavi Clonda în platou așa că fanii s-au gândit că, într-un final, vor spune ceva în legătură cu o posibilă sarcină a vedetei. Într-un final, Gabriela Cristea a făcut anunțul cu privire la sarcină într-un mod inedit. (CITEȘTE ȘI: FETIȚA GABRIELEI CRISTEA A PRIMIT DEJA PRIMA EI MAȘINĂ! FANII AU CERTAT-O)

 „Dacă voi nu aveți un cadou pentru mine, am eu un cadou pentru voi. Da, sunt însărcinată”, a spus prezentatoarea TV, în timp ce a adus în platou o cutie uriașă, în care se afla o pereche de încălțări micuțe, pentru viitorul bebe al familiei Clonda.

De altfel, Gabriela Cristea și-a anunțat și fanii de pe Facebook că va deveni mămică pentru a doua oară.

”Astazi traim fericirea in trei, din martie un alt suflet curat o sa ne intregeasca familia. Tati si mami fac planuri iar Victoria o sa aiba grija de suri-fratior”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Tavi Clonda a infirmat zvonurile

Conform zvonurilor apărute în presă, sursele din anturajul lui Tavi Clonda ar fi scăpat ”porumbelul”. Mândru nevoie mare că soţia lui este din nou însărcinată, artistul nu a putut să nu se laude prietenilor şi colegilor de trupă. Tavi Clonda nu a putut să-și mascheze fericirea că va deveni, din nou, tătic. Spre deosebire de tăticul Tavi Clonda, care s-a putut abţine şi a împrăştiat vestea printre cunoscuţi, Gabriela Cristea a fost mult mai discretă. Ea şi-a anunţat doar şefii că este însărcinată. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ! GABRIELA CRISTEA NU VA MAI PREZENTA EMISIUNEA ”TE IUBESC DE NU TE VEZI”)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Tavi Clonda a făcut mărturisiri uluitoare legate de presupusa sarcină a soției sale. ”Nu, nu este adevărat că o să devin tată pentru a doua oară. Nu este însărcinată. Eu acum mă pregătesc să merg la Gabriela în emisiune”ne-a declarat artistul.

Pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă.  Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. După multe sacrificii și lungi tratamente, Gabriela Cristea și-a îndeplinit cea mai mare dorință: aceea de a deveni mămică.