Surpriză uriașă! Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”

Publicat: 26/10/2018 | 14:49

Surpriză uriașă în showbiz! Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta va fi înlocuită cu altcineva, numai că motivele care au dus la o astfel de decizie sunt, încă, necunoscute. 

Producătorii emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” au anunțat că Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea, consemnează spynews.ro, numai că nu au oferit și detalii suplimentare. Astfel că, deocamdată, misterul persistă.

Din primele informații reiese că astăzi va fi anunțat numele celei care o va înclocui pe Gabriela Cristea.

CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, DECLARAȚIE EMOȚIONANTĂ LA ”TE IUBESC DE NU TE VEZI”: ”NU MI-E RUȘINE SĂ SPUN ASTA…”

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă.  Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, OBSESIE DE LA PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII: ”UN DOMN STĂTEA FRUMOS ÎN RATB…”

“O să vorbesc despre asta, deşi nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem nişte poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu ştim data. Cred că o să fie în octombrie”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care a prezentat-o, până astăzi, la Antena Stars.