După ce l-a bătut pe Bursuc şi i-a închis guriţa lui Contra, Popică visează la naţională: „Oamenii din staff vor să-i iau şi pe ei!”

Publicat: 12/09/2017 | 10:57

Ionuţ Popa este antrenorul momentului în Liga I. Tehnicianul a reuşit să-i învingă cu ACS Poli Timişoara rând pe rând pe Dan Petrescu şi Cosmin Contra, antrenori mult mai galonaţi, care sunt propuşi ca viitori succesori ai lui Christoph Daum pe banca României. 

Popică a savurat din plin succesul cu Dinamo, scor 2-1 şi, mai în glumă mai în serios, a spus că după ce i-a bătut pe Petrescu şi Contra ar fi cel mai îndreptăţit să-i ia locul lui Daum pe banca tricolorilor.

„Galeria lui Dinamo striga să vin eu la naţională. Oamenii mei din staff m-au rugat să îi iau şi pe ei. Şi Contra şi Dan Petrescu sunt antrenori foarte buni, dar trebuie să facem o diferenţă: una e să fii tehnician de echipă de club şi alta să fii selecţioner. Mă bucur pentru victorie, deşi după ce am început jocul mă gândeam să nu luăm multe. Dinamo a început bine, şi-a creat ocazii multe. Îmi era frică de faptul că o să luăm bătaie la scor. În a doua repriză, am echilibrat şi am ratat câteva ocazii incredibile”, a declarat Popică după meci.

După succesul din Groapă, ACS Poli Timişoara a urcat pe loc de play-off, fiind pe locul 6 în Liga I cu 16 puncte.

Autor: Cristi P. 

                

Citește și...