Dupa divortul de Pelinel, Boureanu e din nou fidel. Uite cate femei i-au trecut prin pat

Publicat: 10/01/2016 | 23:09

Dupa mai multe relatii de-o noapte, Cristian Boureanu si-a gasit din nou fericirea tot in bratele unui manechin de doar 20 de ani. Laura Dinca e cea care l-a cumintit pe fostul politician si par sa faca pasi alerti spre altar.

Cristian Boureanu

Dupa divortul de sotia infidela, Cristian Boureanu a recuperat intr-un an tot ce a pierdut in timpul casniciei. Dintr-un sot model, Boureanu se transformase intr-un cuceritor veritabil. Asemeni celor care participa la un maraton al desfraurilor sexuale, dormitorul lui Boureanu se transformase intr-un loc de pelerinaj pentru domnisoarele dornice sa-i ia locul Valentinei Pelinel.

Cristian Boureanu

Cand dadea semne ca s-a facut baiat de casa si ca este fericit in bratele unei singure femei, blonda Adelina, Cristian Boureanu a dat din nou cu bata-n balta. Dupa aproape un an de la separarea de Valentina Pelinel, fostul politician isi continua misiunea de cuceritor al femeilor frumoase si disponibile din Capitala. Pe lunga sa lista, formata in principal din blonde platinate, dupa modelul fostei neveste, s-a strecurat definitiv o satena, Laura Dinca.

Cristian Boureanu

Fire sportiva, dar si un romantic declarat, Boureanu a invitat-o la o cafea… in parc! Dar nu intr-o cafenea, la caldura, ci pe alee, la pas. Mai intai si-au luat recipientele cu bauturile preferate dintr-o cafenea din centru, apoi au mers glont in Herastrau.

Cristian Boureanu

Cristian Boureanu

Imbracati relativ subtire pentru gradele putine de afara, cei doi au pornit usor pe alee. In timp ce Boureanu era in elementul lui, fiind amator de saune la aproape -200 de grade, tanara parea cam zgribulita. Atent si grijuliu, Don Juanul a cuprins-o cu bratul sau incercand sa o mai incalzeasca putin. S-a oferit chiar sa o tina si de mana, insa tanara a preferat sa-l ia doar de brat, gest care ar putea sa insemne ca nu era pregatita pentru o apropiere atat de intima. Intre timp, insa, Laura si Cristian s-au transformat intr-unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Citeste si:

Toti o stiu pe Valentina Pelinel, dar cum arata prima sotie a lui Cristian Boureanu? L-a inselat cu nasul, iar ACUM…
 

Iubita lui Cristian Boureanu, detalii PICANTE din dormitor! Ce spune eleva de 18 ani, despre relatia cu politicianul

Marius Dan

Citește și...