După multe scandaluri publice și ani de zile în care nu și-au vorbit Luminița Anghel și fiul ei au reluat legătura! Care este relația dintre cei doi

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 09:00

Luminița Anghel a avut multe probleme cu fiul ei adoptiv. Vedeta a fost târâtă în numeroase scandaluri din cauza acestuia. Iar totul a culminat cu o ruptură între cei doi, ne mai vorbindu-și aproape trei ani de zile.

Însă, se pare că această perioadă a fost benefică pentru ambii, relația dintre ei revenind, în prezent, ușor, ușor la normal. Deși lucrurile par că s-au îmbunătățit, Luminița preferă să fie prudentă și are anumite rezerve în ceea ce privește schimbarea fiului său. (CITEȘTE ȘI: DIN CE FACE BANI LUMINIŢA ANGHEL, CÂND NU E PE SCENĂ. CARE ESTE NOUL EI JOB)

Luminița Anghel l-a adoptat pe David, încă de când acesta era foarte mic și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă. Se pare că totul a pornit de la faptul că Luminița Anghel i-a cerut lui  David, atunci când acesta a devenit major, să își găsească un loc de muncă, pentru a avea proprii bani de buzunar.

Vestea nu a fost bine primită bine de David, care a acuzat-o la acel moment pe mama sa că vrea să scape de el, pentru că a făcut un copil pe cale naturală, iar pe el nu îl mai dorește. De aici a început un lung șir de scandaluri, iar David a luat-o pe o pantă descendentă, devenind dependent de droguri.

Luminița Anghel și-a vegheat fiul din umbră

În uram certurilor constante, cântăreața a decis că este vremea să se distanțeze de David. Așa că i-a închiriat o garsonieră și la susținut financiar, de la distanță, chiar dacă nu mai vorbeau, considerând că este datoria sa de mamă să facă acest lucru. (VEZI ȘI: MIRELA VAIDA ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI LA ACCES DIRECT, DIN CAUZA LUI VIOREL. PREZENTATOAREA A RĂBUFNIT ȘI L-A TAXAT PE SOȚUL VULPIȚEI: „MIE MI SE PARE FOARTE GRAV”)

„Chiar dacă nu au păstrat legătura, Luminița a continuat să îi trimită fiului o sumă lunară de bani pe card. Ba chiar i-a mai plătit utilitățile la garsoniera în care acesta locuiește. A simțit că este responsabilitatea ei de mamă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Acum au început să dea semne timide de împăcare. Vorbesc prin sms-uri, chiar și la telefon uneori. Nu s-au văzut pentru că Luminița are nevoie să se convingă de faptul că schimbarea lui David este una reală și nu va începe din nou cu scandaluri și pretenții. Dacă băiatul va continua așa, cu siguranță că se vor împăca”, au declarat surse din apropierea artistei, pentru impact.ro.