După naștere, Flavia Mihășan se confruntă cu o problemă serioasă: ”Vrei să te asiguri că respiră”

Publicat: 12/07/2019 | 16:31

După naștere, Flavia Mihășan se confruntă cu o problemă serioasă. Asistenta TV le-a mărturisit fanilor că nu mai poate să doarmă noaptea.

În urmă cu aproape o lună, Flavia Mihășan a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Asistenta TV a publicat, atunci, pe contul ei de Instagram o fotografie emoționantă în care Marius Moldovan îl ține în brațe pe bebelușul lor. În culmea fericirii, Flavia Mihășan a scris și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei.

Însă, de când a devenit mămică, Flavia Mihășan se confruntă cu o problemă: lipsa somnului.

„Când nu poţi să adormi pentru că vrei sa te asiguri că respiră şi oricum, bebe e atât de frumos şi n-ai dormit de atâtea zile, că una în plus nu mai contează. Ştiţi ce zic! 🙈”, a scris Flavia Mihăşan pe Instagram.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans. (VEZI ȘI: FLAVIA MIHĂŞAN, IMPLICATĂ ÎNTR-UN SCANDAL CARE S-A LĂSAT CU PROCES! DECIZIA MAGISTRAȚILOR E DURĂ)

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și...