După scandalul cu Andreea Tonciu, Maria Ilioiu este desființată și de Raluca de la Bambi: „Trotuarul nu poate fi înlocuit cu platoul de filmare”

Publicat: 05/02/2020 | 10:51
După scandalul cu Andreea Tonciu, Maria Ilioiu este desființată și de Raluca de la Bambi: „Trotuarul nu poate fi înlocuit cu platoul de filmare”

Emisiunea Braco ai stil Celebrities a dat naștere unor scandaluri-monstru, în ultima perioadă. După ce Maria Ilioiu s-a războit cu Andreea Tonciu, roșcata a provocat-o și pe Raluca Tănase să-i fie dușman. 

Maria Ilioiu a fost pur și simplu desființată de Raluca de la Bambi! Blondina nu a rămas indiferentă la atacurile lansate de fosta ispită de la Insula Iubirii, care pare că nu se mai satură de scandal și bârfă. Vedeta a postat un mesaj extrem de dur pe contul său de Instagram, în care i-a adus cuvinte grele Mariei Ilioiu. Raluca Tănase a scris despre roșcată că a crescut pe trotuar, iar acest lucru o va urmări peste tot în viață.

Mai mult, artista a mărturisit că este în lumina reflectoarelor de 28 de ani, lucru ce o face să fie indiferentă la acțiunile Mariei Ilioiu și la atacurile fostei ispite de la Antena 1.

„Știți vorba aia cu hoțul strigă hoțul?

Și uite așa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru că niciodată trotuarul nu poate fi înlocuit cu platoul de filmare. Crești pe trotuar, îl iei după tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, mă declar înțelegătoare. Și câinele meu Bubu atunci când vede un copac ridică piciorul să facă pipi, așa că pot înțelege de ce diva de mahala atunci când aude de Dubai consideră că și eu „vorbesc limba ei”?‍♀️Noroc cu faptul că sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile și proiectele muzicale în care mi am demonstrat valorile, educația, studiile, reușitele actoricești și muzicale pentru că altfel, nu știam cum să combat. Peace”, a scris Raluca de la Bambi pe pagină ei de Instagram.

Citește și...