Durere fără margini pentru părinții lui Andrei, din Dâmbovița. Tânărul a fost găsit la Londra, cu un cuțit înfipt în inimă

Publicat: 25/06/2019 | 10:23

Tragedia s-a petrecut la sfârșitul lunii mai. Atunci, trupul tânărului a fost găsit fără viață într-o cameră în care stătea cu chirie în Marea Britanie. La 22 de ani viața lui Andrei, un tânăr din Răzvad, a fost curmată violent. Informațiile de ultimă oră din acest caz sunt cutremurătoare. (VEZI ȘI: UN TÂNĂR DE 20 DE ANI DIN SUCEAVA, OMORÂT ÎNTR-O STAȚIE DE METROU, LA LONDRA)

O moarte, multe semne de întrebare

Ipoteza inițială a fost cea de sinucidere, sau cel puțin aceasta este informația care a ajuns la părinții tânărului. Pe 23 mai mama Andrei a vorbit cu mama lui ultima dată. Muncea în construcții în Londra. Pe 5 iunie un telefon a zguduit întreaga familie. Părinții au fost anunțați că a fost găsit mort. Li s-a spus că a avut un accident și a decedat. Circumstanțele le-au aflat apoi. A fost găsit mort în camera în care stătea cu chirie.

Îngroziți, îndurerați, părinții au fost cu gândul numai la cum să-l aducă mai repede acasă. Primăria din Răzvad le-a sărit în ajutor, dar suma pentru repatriere era mult prea mare, așa că rudele au făcut apel pe rețelele de socializare. Oamenii s-au mobilizat și banii s-au strâns.  Pe 23 iunie a fost înmormântat acasă, în țară. Numai că acum imediat o altă veste a căzut ca un trăsnet.

Mult timp s-a vorbit despre o eventuală sinucidere. Singur, departe de casă, poate și-a pus capăt zilelor. Nicidecum au spus atunci părinții. Și instinctul nu i-a înșelat. După înmormântare, au analizat documentele. Pe certificatul de deces scrie clar: rană produsă prin înjunghiere-înfigerea unui cuțit în inimă.

Ba mai mult, băiatul ar fi avut și vânătăi pe corp. Semn că ar fi putut fi implicat și într-o altercație înainte de deces.

A plecat pentru un viitor mai bun și s-a întors în sicriu

Andrei a plecat în Londra să muncească în construcții. Avea tot viitorul în față la 22 de ani. Voia să strângă bani și să se întoarcă în țară. Cunoscuții au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Muncea de mult timp deja peste hotare și mereu ținea legătura cu părinții.

Acum oamenii cer să se facă dreptate. Și-au pierdut fiul, dar vor ca vinovatul să plătească.

Citește și...