Un tânăr de 20 de ani din Suceava, omorât într-o stație de metrou, la Londra

Publicat: 11/03/2019 | 12:48

Un tânăr de 20 de ani din Vicovu de Sus, județul Suceava, și-a găsit sfârștitul la Londra, după ce a fost agresat sâmbătă noaptea, într-o stație de metrou, la Londra. După miezul nopții, băiatul se întorcea acasă de la ziua unui prieten, când a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

O singură lovitură i-a fost fatală

Florin Pitic a încasat doar o lovitură, în urma căreia s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde a fost declarat decesul, scrie monitorulsv.ro.

Potrivit primelor informații, se spune că în mod cert autorii au fost tot români. De altfel, există și un martor direct, prietenul care îl însoțea pe Florin Pitic. Acesta, tot un tânăr din Vicov, era audiat ieri de polițiștii londonezi, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Presa londoneză a titrat, în edițiile online de ieri, câteva rânduri despre crima din stația de metrou. „Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, a transmis un oficial al poliției londoneze.

Florin Pitic era cunoscut ca un  băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani și provine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus. Acesta mai are două surori și un frate în Italia și încă un frate în Noua Zeelandă. Un alt frate era cu el în Anglia, iar acasă ar mai fi o soră și un frate. La Vicovu de Sus – Laura stau și părinții băiatului mort la o vârstă atât de fragedă, în condiții violente.

Citește și...