Durerea unei familii din Republica Moldova. A murit Vladimir, copilul de trei ani chinuit de un cancer de ficat agresiv

Publicat: 29/07/2020 | 11:12
Durerea unei familii din Republica Moldova. A murit Vladimir, copilul de trei ani chinuit de un cancer de ficat agresiv

Vladimir Cobasnian, un băiețel de trei ani, diagnosticat o formă foarte agresivă cancer, a fost înfrânt de boală. Vestea tristă a fost dată de reprezentanții Asociației Salvează o Inimă.

Membrii Asociației Salvează o Inimă au organizat și o strângere de fonduri, dar din păcate a fost prea târziu pentru el. „După o luptă cruntă cu nemiloasa boală a secolului XXI, micuțul Vladimir Cobasnian a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-i dăruiască un colțișor de Rai”.

Citește și: Gestul emoționant făcut de două fetițe din Botoșani. De ce au vândut limondă cu cui i-au donat banii. FOTO

Povestea tristă a micuțului Vladimir

„Un copil schimbă radical viața unei femei. Fericire e un cuvânt poate prea mic pentru a descrie ce simte o mamă când își ține pruncul în brațe pentru prima dată. Să vezi cum deschide ochișorii, cum te strânge de deget, cum te caută cu mânuțele… sunt experiențe care te fac să simți din plin cât de frumoasă poate fi viața, indiferent de neplăcerile cotidiene.

Așa a simțit și Eugenia Cobasnian când l-a născut pe Vladimir. L-a ținut strâns la piept, i-a șoptit că îi va fi mereu alături, că nu i se va întâmpla nimic rău… dar nu a știut niciodată că nu îl va putea proteja de neprevăzut, de ceva ce a luat prin surprindere întreaga familie.

Deși mânca bine și nu dădea niciun semn că ar fi ceva în neregulă, la un moment dat burta băiețelului a început să se umfle. Sperau toți că sunt niște paraziți intestinali, nimic deosebit. Din nefericire însă, realitatea a fost cu totul alta, una greu de îndurat: copilașul are Neuroblastom-CANCER

S-a prăbușit efectiv pământul sub mine, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat. Știu că noi, mamele facem minuni pentru copiii noștri, că tăria noastră poate răsturna munții, dar totuși frica nu mă lasă, teama pentru puiul meu, pentru viața lui, ne povestește cu lacrimi în ochi mama lui Vladimir.

Pe micuțul de 3 anișori îl așteaptă clipe grele pentru un copil de vârsta lui. Urmează o serie de întreagă de analize și investigații, iar apoi cu siguranță o operație. Totul costă, iar prețul de început e de 5.000€. Abia după ce medicii vor stabili cât de gravă e situația și ce proceduri vor trebui urmate pentru a încerca să-l salveze pe băiat de la un destin tragic, vom ști și prețul total pe care cumplitul diagnostic îl pune pe viața lui Vladimir.

Familia ar fi făcut orice să își salveze băiatul

Fiind o familie modestă cu încă doi băieți de crescut, soții Cobasnian fac un apel disperat să îi ajutăm să își salveze copilul.

Visez la ziua când am să mă scol și totul va fi în urmă. Vlăduț va fi acasă sănătos, lângă frățiorii lui mai mari! Vreau să fiu soacră cu nurori! Vreau să îmbătrânesc văzându-i crescând! Știu că „vreau” sună a moft, dar pentru mine e un strigăt din ultimile răsputeri… Vă rog pe fiecare în parte, ajutați-ne, ajutați-mă să-mi recapăt speranța, ajutați-mă să îi dau o șansă la viață acestui copil nevinovat, ne roagă Eugenia Cobasnian.

Nu rata: ANM avertizează populația României. Temperaturile vor depăşi 40, poate chiar 45 de grade

Toți cei care vor să îi dea o șansă la viață lui Vladimir pot dona în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Și el merită să trăiască, și el merită să aibă un viitor! Putem avea un cuvânt de spus prin solidaritatea noastră, fiți alături de Vladimir!”, este textul care apare pe site-ul Asociației atașat campaniei de donare de bani.

Dacă vrei să ajuți un copil intra AICI