E acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat. Sotia lui Remus Truica spune ce a facut acesta cu 3 milioane de euro

Publicat: 24/08/2015 | 21:47
E acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat. Sotia lui Remus Truica spune ce a facut acesta cu 3 milioane de euro

Irina, sotia milionarului Remus Truica, spune ca sotul ei, cu care este in divort, nu i-a dat un leu din creditul de trei milioane pe care l-au luat impreuna de la banca.

Milionarul, care este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, a luat impreuna cu Irina un imprumut de trei milioane de euro, insa a “uitat” sa-l returneze, motiv pentru care banca a cerut executarea silita impotriva celor doi. Sotia acestuia a contestat masura in instanta si a sustinut ca banii respectivi au fost folositi exclusiv de sotul ei.

Irina Truica
Irina Truica

Contestatoarea a mai aratat ca in realitate, de creditele acordate s-a folosit numai sotul sau, si numai pentru nevoile sale personale. Creditele nu au fost niciodata utilizate pentru a satisface nevoile contestatoarei sau ale celor două minore rezultate din casatorie”, se arata in motivarea instantei care a respins cererea.

Acuzatii grave

remus truica

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Remus Truica este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu penal si complicitate la spalare de bani, iar Irina Truica de constituire a unui grup infracţional organizat, inselaciune si spalare de bani. Conform DIICOT, la sfarsitul anului 2007, la nivelul conducerii executive a BRD a fost initiat si constituit un grup infracţional organizat in scopul acordarii de credite, cu incalcarea normelor de creditare, atat cele interne, cat si cele emise de BNR, unor persoane fizice si/sau societati comerciale, activitatea infractionala concretizandu-se in obtinerea unor importante sume de bani din savarsirea subsecventa a unor infractiuni de inselaciune. Si sotia sa este acuzata de ar Irina Truica de constituire a unui grup infracţional organizat, inselaciune si spalare de ban(B.V.)
 

Citește și...