E oficial: Antena 1 a anunțat acum ce se va întampla cu iUmor

Publicat: 04/09/2019 | 11:43
E oficial: Antena 1 a anunțat acum ce se va întampla cu iUmor

Show-ul iUmor a oferit momente antologice de-a lungul celor șase sezoane desfășurate până acum. Replici ironice, prestații aplaudate și recompensate prin like-uri, concurenți care au devenit celebri după ce au apărut în fața juraților emisiunii, dialoguri spumoase. Antena 1 a anunțat, chiar acum, ce se va întâmpla cu această emisiune.

Show-ul de umor revine ”pe sticlă” vineri – 13 septembrie, de la ora 20:00 – la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin în postura de juraţi ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului iUmor.

Concurenți surprinzãtori, din toate colțurile lumii, numere uluitoare, invitaţi speciali, dar şi momente extraordinare de roast, toate acestea sunt ingredientele celui mai nou sezon iUmor. Şi de aceastã datã, concurenţii au venit pe scena show-ului cu mult avânt, încredere şi noi provocări pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile celui mai nou sezon, începând din 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, la Antena 1.

Se schimbă regulile jocului

Regulile show-ului se schimbă în cel de al șaptelea sezon. Concurenții vor avea parte de o surpriză: o manetã specialã. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Cei trei jurați au trăit intens momentele de la audiții, uneori manifestându-se pe măsură, în fața unor aspiranți la marele premiu de 20.000 Euro. „Stai liniștit! Tot ce se întâmplă pe această scenă, rămâne pe această scenă și va ajunge si pe post!”, i-a spus Cheloo unui concurent. Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor descoperi din aceastã toamnã, în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Ce surpriză va avea câștigătorul fiecărei ediții

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor” – care va fi difuzat începând din 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, la Antena 1 -, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Citește și...