E oficial: JO se vor disputa între 23 iulie- 8 august 2021!

Autor: Cristian P
Publicat: 31/03/2020 | 11:11
E oficial: JO se vor disputa între 23 iulie- 8 august 2021!

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus, se vor desfăşura între 23 iulie şi 8 august 2021.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Noua perioadă de desfăşurare a competiţiei a fost preferată celorlalte variante avansate, inclusiv desfăşurarea competiţiei în primăvara anului viitor, pentru a se evita astfel provocarea unor perturbări majore în calendarul sportiv internaţional şi a reduce la minimum provocările logistice cărora vor trebui să le facă faţă organizatorii.

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat pentru cei de la Agerpres că anunţul noilor date de desfăşurare a Jocurilor Olimpice linişteşte lumea sportului mondial.

„Comitetul Olimpic Internaţional şi Comitetul japonez de organizare s-au mişcat foarte repede în a stabili data desfăşurării Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Observ că se păstrează aceeaşi perioadă precum cea programată în acest an, diferenţă de o zi sau două. Este o decizie bună pentru că se pune astfel capăt şi multor speculaţii care vorbeau chiar de organizarea competiţiei în primăvara anului următor şi cred că acest anunţ linişteşte un pic toată lumea sportivă pentru că îţi poţi face din timp un plan de pregătire, îţi poţi seta nişte etape”, a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Jocurile Olimpice de la Tokyo urmau să se dispute iniţial în perioada 24 iulie – 9 august 2020 în capitala japoneză, dar au fost amânate pentru prima data în istorie pe timp de pace, din cauza răspândirii pe întreg globul a noului coronavirus.

Citește și...