E oficial! Pro TV a făcut anunțul despre serialul Vlad. Există sau nu sezonul 2?!

Publicat: 11/06/2019 | 16:36

E oficial! Pro TV a făcut anunțul despre serialul Vlad. Există sau nu sezonul 2?!

Primul sezon al serialului a început în februarie și a ajuns la final în mai. Iar toată lumea se întreabă dacă va mai exista sau nu sezonul doi. Potrivit paginademedia.ro, serialul Vlad, produs și difuzat de Pro TV a început filmările pentru sezonul doi și va urma să fie lansat în această toamnă.

„Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective. Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării”, a declarat regizorul serialului, Jesus del Cerro.

Din producție fac parte actorii Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Monica Bârlădeanu, Victoria Răileanu și Bebe Cotimanis.

Citește și...