E razboi intre „Printul tiganilor” si interlopi: Leo de la Strehaia, umilit de Calu de fata cu Renata!

Publicat: 14/08/2015 | 00:05

Scandalul dintre Leo de la Strehaia si Vasile Pascu, zis Calu, pornit pe paginile lor de socializare, ia amploare. Surse din anturajul lui Pascu spun ca "Printul tiganilor" se razbuna pe el doar pentru ca l-ar fi umilit intr-un restaurant.

Vasile Calu

Leo de la Strehaia a inceput un adevarat razboi, pe pagina lui de socializare, cu mai multe clanuri despre care sustine ca il ameninta. Recent, Leo a intrat intr-un scandal si cu Vasile Pascu, zis si Calu, din cauza unor datorii neachitate. Un apropiat al Printului Tiganilor a povestit pentru CANCAN.RO ca Leo ar fi luat 5000 euro cu camata de la Vasile Pascu. Pentru ca nu si-ar fi platit datoria la timp, Calu i-ar fi altoit lui Leo cateva palme, intr-un restaurant, de fata fiind Renata si Denisa Bita. Vasile Calu neaga, insa, ca a avut vreun contact cu Leo si ca acesta il denigreaza din motive amoroase.

Leo de la strehaia

“Sa aduca macar un martor care sa confirme ca am dat noroc cu el. In viata mea nu m-am intalnit cu el, nu ne cunoastem, nici nu poate fi vorba de faptul ca i-am dat bani cu dobanda. Daca zice ca am fost peste el in restaurant si i-am dat cateva palme, sa aduca dovezi, filmari, eu nu m-am intalnit in viata mea cu el. Eu stau mai mult in Germania, n-am timp sa-l amenint pe butoiul asta umflat. N-am cum sa ma cunosc cu Leo, sunt nascut, crescut, in sectorul 2 Pantelimon, el e nascut undeva in Strehaia, nici nu stiu unde vine pe harta Romaniei.”, a declarat pentru CANCAN.RO, Vasile Pascu.

Leo de la Strehaia

“Din toate acuzatiile pe care mi le aduce, sa-mi aduca unu` care sa confirme ca eu dat bani cu camata, am sechestrat pe cineva sau ca am vandut droguri. El face circul asta in presa pentru ca se hraneste cu asa ceva. Il felicit pentru femeile pe care le are, cu sau fara bani.”, a mai spus Vasile Calu.

Vasile Calu

Vasile Calu

Cel acuzat de Leo de la Strehaia ca ar fi certat cu legea, sustine ca are la activ o singura fapta pentru care si-a ispasit pedeapsa.

“In 42 de ani, n-am avut nicio plangere la politie legata de camatarie, sechestrare, trafic sau detinere de droguri. Am fost trei ani inchis pentru luare si dare de mita, cu totul altceva, pentru ca am pacalit statul, n-am dat in cap la nimeni.”, a mai marturisit Vasile Pascu.

Citeste si:

A intrat in scandal cu interlopii! Vezi de la ce a pornit dusmania dintre Leo de la Strehaia si clanul Calu!

Cum a incercat Leo de la Strehaia sa o “cumpere” pe noua lui iubita! “Era un maldar de 500 de euro…”
M.D.