E revoltator ce scrie in manualul de clasa a patra! Cum li se explica micutilor elevi preludiul si orgasmul

Publicat: 13/12/2015 | 17:13

Incredibil ce pot invata elevii de clasa a IV-a la scoala! Sistemul de invatamant se pare ca a depasit orice limita, pentru ca sunt prezentate pasaje in carti, unde le sunt explicate in detaliu ce se intampla in timpul actului sexual.

Elevii care au varsta de 10-11 ani invata la scoala ce presupune momentul cand o femeie si un barbat ajung sa faca dragoste. Chiar daca au o varsta destul de frageda, acestia vor afla mult mai repede ce presupune acest lucru.

scoala

“Cand un barbat si o femeie fac dragoste, ei se saruta, se mangaie, se imbratiseaza. Penisul barbatului se alungeste, devine dur si se ridica. El poate astfel sa patrunda in interiorul sexului femeii, in vagin. Este momentul marii placeri pentru barbat si pentru femeie. Cand placerea devine foarte puternica, sperma tasneste in vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi” – acesta este textul care apare intr-un manual de clasa a IV a.

eleva

CITESTE SI:

Manual de sex publicat de Biserica Anglicana

Preotul care da lectii de sex

Multi tineri sub 18 ani isi incep viata sexuala fara sa se gandeasca la ce riscuri se expun. Mai mult, din cauza neatentiei sau a informatiilor necesare pe care cei doi trebuie sa le aiba atunci cand intretin relatii sexuale, se ajunge la sarcini neprogramate. Astfel, din ce in ce mai multe minore ajung sa faca avort sau sa renunte la studii pentru a avea timp de educatia copilului.

Oana Pascaru

Citește și...