E singura data cand cea mai batrana mama din Romania vorbeste despre fostul ei sot! Motivul incredibil pentru care a fost parasita

Publicat: 16/10/2014 | 00:39
E singura data cand cea mai batrana mama din Romania vorbeste despre fostul ei sot! Motivul incredibil pentru care a fost parasita

Cea mai batrana mama din lume a acceptat sa-si puna sufletul pe tava intr-un interviu absolut halucinant acordat Cancan.ro, in care a vorbit despre cel mai mare secret din viata ei!

“Am scris 25 de carti, dar despre asta nu ma intreaba nimeni, niciodata, toata lumea este curioasa de alte detalii din viata mea”, marturiseste cu regret Adrian Iliescu. Fosta profesoara universitara, ea a ajuns celebra dupa un gest de curaj absolut incredibil, laudat de unii, criticat poate de altii. In 2005, la varsta de 67 de ani, a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Adriana Iliescu

Eliza i-a umplut sufletul de bucurie cum toata viata si-a droit. Si asta pentru ca Adriana Iliescu a recunsocut public ca acesta a fost cel mai mare regret pe care il putea avea in viata asta, pana s-a intamplat minunea de Cartea Recordurilor.

hdg

Ar mai fi un lucru pe care aceasta il regret cu tot atat de mare durere in suflet, dar a ocolit sa vorbeasca intotdeauna despre el. Foarte vehementa, cea mai batrana mama din lume nu a dat detalii, niciodata, despre barbatii din viata ei.

Adriana Iliescu

“Am avut o tinerete zbuciumata, insa nu la fel a fost si cea erotica, nu va ganditi…”, incepe sa-si puna discret sufletul pe tava celebra mama.

“Sufletul pereche nu este o gluma. Eu l-am gasit, ne-am casatorit, insa problemele au aparut cand mi-au scos dosarul. Barbatul pe care l-am iubit a cerut divortul, iar ulterior s-a recasatorit. Eu nu ma plang, altii au ajuns la inchisoare pentru dosarele alea, eu am fost doar chinuita. Si mai cred ceva. Cred in destin si faptul ca asa a fost sa fie, ca vocatia mea sa fie asta, sa fiu scriitoare, si nu sa am o casnicie perfecta”, a marturisit in premiera Adrian Iliescu, aceste detalii, pentru Cancan.ro.

Adriana Iliescu

A scris carti despre fostul sot

Cea mai batrana mama din Romania a recunsocut ca despartirea de barbatul pe care il credea sufletul ei pereche a intristat-o foarte mult, insa majoritatea amintirilor pe care le-a adunat cu el le-a transpus in cateva dintre romanele pe care le-a scris.

Adriana Iliescu

“Cartea “Serbarile marii” are o semnificatie mai speciala pentru mine. Chiar daca am folosit multe elemente fictive, am introdus si amintiri din acea perioada. Nu am cautat sa fie o poveste cu happy end, dar nici trista”, a mai spus Adriana Iliescu.

Citeste si Gest socant facut de cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu, fotografiata facandu-i asta fetitei ei pe mijlocul strazii

IMAGINI INCREDIBILE! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata in tinerete Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume!

Sursa foto: Getty

(M.A.)

 

Citește și...