Ea este tânăra care a căzut de la etajul blocului în care locuia, în Bucureşti. Ioana a fost găsită dezbrăcată complet

Autor:
Publicat: 26/10/2019 | 16:54

Tânăra care a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, vineri noapte, se numeşte Ioana Ţîrlea. Aceasta avea 29 de ani şi era de profesie medic veterinar. Tânăra suferea de depresie pentru că nu avea un loc de muncă.

Se pare că o femeie a fost cea care a ajuns prima la locul tragediei  și a alertat echpajele de salvare pentru că Ioana era încă în viaţă. Din nefericire, după câteva zeci de minute de resuscitare, Ioana nu a mai putut fi salvată.

Vecinii au fost de-a dreptul șocați atunci când au aflat vestea tragică. Aceștia au precizat că Ioana locuia cu iubitul ei, un bărbat de 30 de ani, însă acesta nu era acasă în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Momentan, nu se ştie cu exactitate care a fost cauza morţii. Oamenii legii iau în calcul orice variantă, mai ales că lucrurile sunt destul de vagi. Pe de o parte, Ioana nu a lăsat niciun bilet de adio, iar pe de altă parte, anchetatorilor li se pare ciudat că doctoriţa era complet dezbrăcată în momentul în care a fost găsită, potrivit Observator.tv.

Ioana suferea de depresie

Un alt detaliu din anchetă, care a ieşit la iveală, este faptul că Ioana suferea de depresie de ceva timp din cauză că nu avea un loc de muncă. Totodată, anchetatorii îl vor audia și pe iubitul Ioanei, în speranța că vor obține informații relevante pentru a explica această tragedie.