EA este vedeta care URASTE machiajul! Cum arata Livia Graur complet nemachiata! Transformarea este uluitoare!

Publicat: 04/06/2015 | 18:09
EA este vedeta care URASTE machiajul! Cum arata Livia Graur complet nemachiata! Transformarea este uluitoare!

Livia Graur, prezentatoarea de stiri este una dintre acele vedete care detestă să folosească make-up, iar, când se lasă machiată, o face doar pentru câteva ore, în timpul emisiei.

Nici nu a apelat vreodată la vreo intervenţie de înfrumuseţare până acum, fiind conştientă că, uneori, şarmul rezidă şi din micile imperfecţiuni.

“Nu-mi place să fiu lipsită de naturaleţe! Consider că, atâta timp cât nu ai nişte defecte foarte deranjante, tinereţea şi naturaleţea sunt atuuri imbatabile, pe care nu are rost să le ascunzi sub un strat neplacut de make-up. Dacă ar fi după dorinţa mea, nu aş folosi make-up nici în timpul jurnalului de ştiri! Îmi place să am tenul curat, hidratat şi puţin bronzat. Detest excesele! În timpul liber, folosesc doar un strat de cremă, un balsam hidratant de buze şi nimic altceva. În vacanţe, sunt cea mai fericită, căci îmi pot lăsa tenul liber şi chiar îmi face plăcere să şi postez poze cu mine aşa, pe reţelele de socializare.

Livia Graur

Mă tentează, însă, şi este chiar o premieră acest gând ciudat, total nefiresc mie, să- mi conturez sprâncenele. Mi-ar plăcea să fie puţin mai vizibile şi mai simetrice, însă de la gând la faptă, pentru mine, este o cale lungă. Deşi uneori mă surprind şi eu pe mine cu decizii luate foarte rapid” a declarat frumoasa brunetă.
 

L.L

Citește și...