Eba a ajuns patroneasă la pizzeria lui ”Tomată”!

Publicat: 26/10/2018 | 00:20

După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Eba, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, pare că s-a schimbat radical. (Cum câștigi bani rapid).  Dacă, în urmă cu câțiva ani, făcea senzație pe scena politică de la noi din țară, acum, mezina familiei Băsescu, este o mamă cu normă întreagă și… patroneasă de succes la pizzeria iubitului ei, ”Tomată”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale cu fiica fostului șef al statului.(CITEȘTE ȘI: SEXY-IUBITA ”REGELUI ROȚILOR” S-A APLECAT ȘI ȘI-A ARĂTAT FUNDUL MEGA-BOMBAT)

Hărnicuță ca o furnicuță, asa o putem descrie pe fiica cea mică a fostului președinte al României. După ce s-a lăsat de politică, Elena Băsescu s-a transformat vizibil. Își dedică viața, în totalitate, apropiaților și încercă să exceleze atât ca mamă, cât și ca administrator al afacerilor familiei. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe mezina familiei Băsescu, în zona Victoriei din Capitală, acolo unde iubitul ei a deschis o mică pizzerie. Îmbrăcată lejer, într-un trening vișiniu de firmă, Eba era într-o formă de zile mari.

Cu toate că a apelat la serviciile unei bone, mezina fostului șef de stat preferă să se ocupe îndeaproape de micuții ei. După ce și-a luat băiatul de la școală, fiica lui Traian Băsescu a mers la pizzeria lui ”Tomată”, iubitul ei, acolo unde a supravegheat bunul mers al lucrurilor. (NU RATA, AICI: PRIMAR, SUSPECTAT CĂ ȘANTAJA O MINORĂ CARE-I DEVENISE AMANTĂ!)

Eba dă o mână de ajutor la bunul mers al pizzeriei lui ”Tomată”!

A făcut rapid aprovizionarea

Mai mult decât atât, tânăra mămică nu se sfiește să pună osul la treabă dacă situația o cere. Imediat ce a sesizat că angajații au nevoie de anumite produse, Eba, fără să stea pe gânduri, a mers la cel mai apropiat supermarket și a făcut a aprovizionarea, în regim de urgență. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

După ce s-a asigurat că treaba merge ca pe roate, mezina familiei Băsescu a comandat mai multe cutii de pizza, pe care le-a luat la pachet, și-a luat copilul și bona și a plecat spre casă. (NU RATA, AICI: CUM AM FOTOGRAFIAT-O PE VĂDUVA LUI FANE SPOITORU LA MORMÂNTUL INTERLOPULUI)

Eba își dedică, în totalitate, viața familiei

A renunțat la politică în 2014

În 2014, Elena Băsescu a luat o decizie surprinzătoare în plan politic. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Deși strânsese numărul necesar de semnături pentru a candida ca independent la un nou mandat de europarlamentar, fiica lui Traian Băsescu a hotărât să se retragă din cursa electorală. (NU RATA, AICI: CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT EBA DUPĂ A TREIA NAȘTERE)

Mai mult decât atât, EBA a demisionat din PDL și s-a înscris în PMP, partidul păstorit de celebrul ei părinte. Siegfried Mureşan, consilier în cadrul Partidului Popular European, a fost cel care a înlocuit-o pe fiica fostului președinte pe listele electorale la acel moment. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A ”EXPLODAT” ÎN DOROBANȚI! A DESCHIS PORTIERA MAYBACHULUI DE 200.000 € ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)