Echipele din Liga 1 intră în linie dreaptă cu pregtirile pentru reluarea sezonului competițional!

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 14:57
Echipele din Liga 1 intră în linie dreaptă cu pregtirile pentru reluarea sezonului competițional!

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a transmis tuturor cluburilor de Liga I protocolul de operare în antrenamentele colective şi de reluare a jocurilor oficiale în condiţii speciale.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al LPF, precizându-se totodată că forul condus de Gino Iorgulescu a transmis către Federaţia Română de Fotbal, către Comitetul Executiv al FRF şi Ministerului Tineretului şi Sportului acelaşi protocol.

Toate informaţiile necesare privind reluarea campionatului, împreună cu programul de desfăşurare a etapelor rămase de disputat din sezonul 2019-2020 în play-off şi play-out.

„Liga Profesionistă de Fotbal şi-a continuat acţiunile în vederea reluării sezonului competiţional al Campionatul Naţional Liga I şi a comunicat, astăzi, celor 14 cluburi membre ”Protocolul de operare în antrenamentele colective şi de reluare a jocurilor oficiale în condiţii speciale”. De asemenea, LPF a comunicat Federaţiei Române de Fotbal, precum şi Sindicatului Fotbaliştilor (AFAN), acelaşi document”, se menţionează în comunicatul celor de la LPF postat pe site-ul oficial.

După cum bine știți pe 15 mai toate echipele din Liga I au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis pentru reluarea antrenamentelor, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekendul 12-14 iunie.