Ed Sheeran, lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani

Publicat: 29/10/2019 | 15:18
Ed Sheeran, lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani

Ed Sheeran s-a situat pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere de 170 de milioane de lire sterline (165,6 milioane de euro), potrivit Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica acestuia în playlist.

Artistul în vârstă de 28 de ani a preluat poziția de lider de la Adele, care a ocupat locul întâi în acest top realizat de publicația Heat în ultimii trei ani, dar a împlinit deja 31 de ani și nu mai poate fi inclusă în clasament.

Actorul Daniel Radcliffe, în vârstă de 30 de ani, ocupă locul al doilea în topul pe anul acesta, cu o avere de 90 de milioane de lire sterline (105 milioane de euro), majoritatea fiind obținută cu ajutorul rolului din franciza „Harry Potter”.

Cântărețul Harry Styles, star al trupei One Direction, în vârstă de 25 de ani, ocupă poziția a treia, cu 64 de milioane de lire sterline (74 de milioane de euro).

Actrița Emma Watson, în vârstă de 29 de ani, colega de franciză a lui Radcliffe, ocupă locul al patrulea, cu o avere de 57 de milioane de lire sterline (66 milioane de euro).

Topul este completat de cântărețul Niall Horan, în vârstă de 26 de ani (54,8 milioane de lire sterline), trupa Little Mix (50 de milioane de lire sterline), muzicienii Louis Tomlinson, în vârstă de 27 de ani (46 de milioane de lire sterline), și Liam Payne, în vârstă de 26 de ani (44 de milioane de lire sterline), modelul Cara Delevingne, în vârstă de 27 de ani (39,5 milioane de lire sterline), și cântărețul Zayn Malik, în vârstă de 26 de ani (38 de milioane de lire sterline).

Ed Sheeran, care și-a lansat anul acesta un nou album, „No.6 Collaborations Project”, deține patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop și a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

Citește și...