Ediția Eurovision 2019, marcată de o tragedie. A murit fulgerător, în urma unui accident absurd

Publicat: 15/05/2019 | 16:49
Ediția Eurovision 2019, marcată de o tragedie. A murit fulgerător, în urma unui accident absurd

Ajuns la ediția cu numărul 64, concursul Eurovision este marcat de o tragedie. O persoană a murit fulgerător, în urma unui accident absurd. Organizatorii prestigioasei competiții au transmis un comunicat oficial la scurt timp de la producerea nefericitului eveniment. Vă reamintim că seara trecută s-a desfășurat prima semifinală de la Eurovision 2019, mâine, 16 mai, începând cu ora 22:00, va avea loc a doua semifinală.

Citește și: Piesele de la Eurovision 2019. Ascultă toate melodiile

Ediția Eurovision 2019, marcată de o tragedie

Un șofer și-a pierdut viața în timpul pregătirilor pentru spectacolul Eurovision 2019, după ce a fost victima unui accident stupid. Presa de peste hotare a anunțat că bărbatul de 66 de ani a fost zdrobit de câteva componente din echipamentul de iluminat când le descărca. Medicii sosiți la fața locului de urgență i-au acordat primul ajutor și au decis să-l transporte imediat la spitalul Ichilov. În ciuda eforturilor doctorilor, care au încercat să îl resusciteze, inima angajatului a încetat să mai bată.

“Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa”, au transmin organizatorii concursului de muzică Eurovision în comunicatul emis.

Din fericire, în cadrul primei semifinale nu s-au înregistrat incidente neplăcute, iar mâine seară are loc a doua semifinală a concursului Eurovison. Printre concurenții care urmează să urce pe scenă se numără și  Ester Peony, reprezentanta României, care va interpreta piesa “On a Sunday”.

Citește și: Pariuri Eurovision 2019. Care este ţara favorită

Marele favorit al competiţiei pare să fie Duncan Laurence, reprezentantul Olandei. Acesta interpretează melodia “Arcade”, iar cota lui pentru câştigarea competiţiei variază între 3,25 şi 4. Artistul de 25 de ani este urmat de John Lundvik, reprezentantul Suediei, cu melodia “Too Late for Love”.

Citește și...